Jul 03 2012

Laluna

Ključi do sreče – Vesoljni zakoni

Objavljeno v 16:53 pod Tukaj je VSE

Svoje Življenje na Zemlji hote ali nehote ustvarjamo z Vesoljnimi zakoni, ki tako ali drugače usmerjajo naša življenja. Bolj se jih zavedamo, lepše življenje lahko ustvarjamo. Ko razumemo, kako ti zakoni delujemo lahko na Zemlji ustvarimo svoj Raj.

Vesoljen zakone globoko v sebi poznamo vsi. Zaradi iluzij ega, ki zakrivajo naš pogled, zakonov »ne vidimo« ali bolje rečeno ne prepoznamo.

V naslednjih dneh vam bom predstavila skupino vesoljnih zakonov, ki so ključ do lepšega in srečnejšega življenja.

Prva skupina so ZAKONI KREACIJE. Prvi izmed njih je:

ZAKON NAMERNE POZORNOSTI

Čemurkoli namenite svojo pozornost se v vašem življenju manifestira. Ni pomembno ali gre za veliko, majhno, slabo ali dobro stvar. Ta vesoljni zakon poskrbi, da se tisto čemur namenjate pozornost manifestira v točno takšnem obsegu, kolikor pozornosti ste temu namenili.

Namera je fokus vaših misli, besed in dejanj. V materialnem 3-dimenzionalnem svetu velja, da verjamemo le tistemu kar vidimo. Kakorkoli že starodavni modreci so vedno trdili nasprotno; kar verjamemo, kmalu vidimo. Tudi kvantni fiziki dan danes ugotavljajo podobno; misel ustvarja materijo.

Rezultati usmerjene pozornosti pa so odvisne od pričakovanja, ki ga ima posameznik. Tako se razlikujejo tudi naša življenja. Deset ljudi v enaki situaciji si bo predstavljalo, pričakovalo drugačen izid, rezultat situacije. Vsak ustvarja svojo individualno resničnost. Tudi znanost danes podpira to vesoljno resnico.

Ponazorimo delovanje zakona v življenju: Rebeka je bila organizatorka majhnega dogodka. Vedno je ponavljala »neverjetno veliko sedežev moram zapolniti. Upam, da bom lahko prodala vse vstopnice za dogodek, saj so zelo drage.« Te misli so jo usmerjale in jo pripeljale do želenega izida: na dan dogodka je ostalo več kot pol sedežev praznih.

Drugi podoben primer, je primer Jane, ki je organizirala veliko zabavo. Bila je odločna in pozitivno naravnana. O dogodku je govorila z entuziazmom. Bila je prepričana, da ji bo uspelo nadpovprečno dobro. Njena vizija se je uresničila.

Edina stvar, ki lahko zaustavi vašo manifestacijo želenega sta strah in dvom. Če namenite 20 odstotkov svoje pozornosti nečemu, se bo v takšnem odstotku tudi uresničilo. Če namenite 100% bo takšen rezultat. Zakon namere je natančen.

Bodite pozorni čemu namenjate svojo pozornost. Usmerjajte svojo pozornost in misli v pozitivne situacije, govorite o pozitivnem. Bodite pozitivni. Ko imate v mislih pozitivno vizijo, misli in vlagate energijo v to, je uspeh zagotovljen.

In še nasvet: ko posadite seme si predstavljajte, kako iz njega zraste čudovita cvetlica, ob pravem času. Potem jo zalivajte in lepo skrbite za njo. Kakorkoli, je ne boste stalno okopavali in vsake dve minuti preverjali ali je še vedno vse OK.

Torej, svoji viziji namenjate pozornost, vendar je ne analizirajte do groba.

» Namenite pozornost tistemu, kar si želite in dobili boste.«

Hvala!

Naslednjič: Zakon obilja

vsezadobrovoljo@gmail.com

VIR: A little light on spiritual laws, Diana Cooper

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark

2 odzivov
2 odgovorov v “Ključi do sreče – Vesoljni zakoni”

  1. Stric Marčdne 3.07.2012 18:36 1

    Zgodba o sedežih se lahko kaže tudi kot manifestacija motiviranosti osebe, ki je sedeže prodajala. Pa napravite drug preiskus. Močno si želite pri metu kocke šestico. In vržite vsaj sto metov . Potem pa si izračunajte, koliko je zadetkov nad verjetnosjo. Več kot je zadetkov, bližje smo izračunani verjetnosti. Sem pa opazil fenomen predimenziobniranje človeka za srečo. Jaz imam boljše rezultate, če si ne želim šestice. očitno mi sojenice niso namenile sreče. Ta pojav se kaže tudi v vražah v zanikanju zato, da bi se zgodilo nasprotno.

  2. [...] način za dosego materialnega cilja je z uporabo Zakona pozornosti. Bodite jasni o tem, kaj si želite. Bodite samozavestni, odločni in vztrajni. Nato vso energijo [...]

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !