Jul 04 2012

Laluna

Kako do obilja v življenju?

Objavljeno v 12:13 pod Tukaj je VSE

Drugi zakon iz skupine vesoljnih Zakonov kreacije je:

Zakon OBILJA

Obilje pomeni, da ste polni ljubezni, veselja, radosti, ste vitalni, dobre volje, nasmejani, velikodušni in vse kar je povezano z dobrim v življenju.

»Obilje vstopi v naše življenje, ko živimo višje kvalitete življenja«

Naša rojstna pravica je, da živimo v obilju, to je tudi božanski namen za vse nas. Samo ena stvar lahko zaustavi pretok obilja v življenje – NAŠA zavest. Tok obilja vedno teče k vam, a vaše misli, prepričanja, pretekle izkušnje ustvarjajo prepreke oz. blokirajo pritok obilja.

Če boste na vrtu posadili čudovito vrtnico, ki jo bo napadel škodljivec in pojedel vso njeno življenjsko energijo, ne bo obilno cvetela in rasla. Nekaj časa bo morda še uspevala, a dokler ne boste odstranili škodljivca, bo njena vitalnost vse bolj pojenjala. Dober vrtnar bo odstranil škodljivca, da bo vrtnica lahko naprej uspevala in cvetela. Na vas je, da odstranite prepričanja in misli, ki blokirajo pritok obilja v vaše življenje.

Ljubezen pomeni uživati v vseh odnosih. Ko zapremo svoje srce blokiramo pretok obilja ljubezni v življenje. Strah pred zavrnitvijo in negativne misli otežijo srce in ga zaprejo. Povzročajo, da visimo v odnosih, ki nam ne služijo več. Ljubiti prenehamo, ko razum prevzame vajeti v roke in v drugem iščemo in vidimo vse nepopolnosti. Povežeta se dva ega. Vaš ego pa je pravzaprav strah vaše nižje osebnosti in ustvarja pregrade, ki blokirajo pretok ljubezni.

Biti zaljubljen pomeni videti Božansko v drugem. Biti zaljubljen je povezava duše z dušo. To strasti omogoča pretok. Zaljubljen par, ljubeča mati, povezani prijatelji…vsi se kopajo v ljubezni. Vsi okoli njih jih opazujejo in bi radi bili v njihovi bližini, ker so obdani z magnetično energijo ljubezni. Vir iz katerega prihajamo in s katerim smo povezani, je Ljubezen. Ljubezen teče iz Vira do vseh nas, zato odprite srce obilju ljubezni.

»Resnični uspeh je občutek zadovoljstva in izpolnjenosti.«

Spominjam se, da sem obiskovala osebo, ki je bila bolna, a je zavračala vsakršno pomoč. Ko je ozdravela so ji prijatelji povedali, kako neprijetno so se počutili, ko jih je zavračala. Povedala je, kako zelo si je želela ob sebi nekoga, ki bi jo negoval in za njo skrbel, a ni zmogla nikogar spustiti k sebi. Neodvisnost je čudovita kvaliteta. Kakorkoli že, je dobro, da pustimo, da nam ljudje pomagajo, ko je potrebno. To je del sprejemanja in dajanja v energetskem toku. Več kot si dovolimo sprejeti, boljše se počutimo. Ko sem sami počutimo izpolnjenje smo sposobni negovati druge.

Zakon obilja deluje povsem preprosto: če želite več prijateljev, bodite prijazni do ljudi. Prepoznajte dvom, dolgočasje in bolečino, ki blokira pretok prijaznosti v življenje.

Če želite biti srečni se zapomnite, da so občutki žalosti preteklost. V tem trenutku niso več resnični. Vadite smeh, smejte se.

Če želite, da drugi bolj skrbijo za vas in vas negujejo, odstranite ovire, ki vam preprečujejo, da bi sprejeli to v svoje življenje. Ko ste odprti za sprejemanje, vam bodo ljudje avtomatično dali, kar želite.

In na koncu: materialne stvari pritekajo v vaše življenje, ko je vaša zavest polna Obilja.

Naslednjič: Zakon jasnosti

Preberite si tudi ZAKON JESNE NAMERE

VIR: A little book on the spiritual laws, Diana Cooper

Hvala

vsezadobrovoljo@gmail.com

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark

2 odzivov
2 odgovorov v “Kako do obilja v življenju?”

  1. [...] Kako do obilja v življenju? | [...]

  2. [...] Preberite tudi: Kako do obilja v Življenju? [...]

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !