Jul 10 2012

Laluna

USPEH je dosegljiv VSEM. Kako?

Objavljeno v 10:53 pod Tukaj je VSE

ZAKONI KREACIJE:

ZAKON USPEHA

»USPEŠNI STE , KO SKOZI SODELOVANJE OPOGUMLJATE IN DAJETE MOČ SO-LJUDEM«

»Uspeh se v življenju pojavi, ko se vaša vibracija uskladi z vibracijo vaše želje«

Iz pozicije materialnega sveta uspeh pomeni dosego zastavljenega cilja.

Najlažji način za dosego materialnega cilja je z uporabo Zakona pozornosti. Bodite jasni o tem, kaj si želite. Bodite samozavestni, odločni in vztrajni. Nato vso energijo usmerite proti vaši viziji. A zapomnite si: pri uporabi tega zakona si nikakor ne morete privoščiti niti ene negativne misli ali slike!

Vaša prepričanja in energija ustvarjata energijo, ki nato vibrira vse okoli vas. Uspeh pride, ko verjamete v sebe. Bodite pozorni na svoje misli. Vse tiste misli in slike, ki vas ne podpirajo, enostavno odstranite.

Za uspeh v Ljubezni preglejte vaša prepričanja in misli o Ljubezni nasploh. Tiste, ki ustvarjajo uspeh so:

SEM LJUBLJENA

ZAUPAM LJUDEM

V ODNOSIH Z LJUDMI SE VEDNO LJUBEČE ODZIVAM

ODPIRAM SRCE IN SEM ŠIROKOSRČNA

SEM SPROŠČENA IN SEM LJUBLJENA

Prepričanja, ki prikličejo poslovni uspeh so:

LAHKO ZAUPAM LJUDEM

ZASLUŽIM SI USPEH

ZASLUŽIM SI NAJLBOLJŠE V ŽIVLJENJU

VSEMU V ŽIVLJENJU SEM KOS

V duhovnem pomenu uspeh pomeni Verjeti v sebe, delati najboljše za najvišje dobro vseh vpletenih.

Uspeh vstopi v življenje, ko »nosimo« za to pravo energijo, uspešno energijo.

Ko ste usklajeni s seboj, vam ljudje zaupajo. Če govorite v kar resnično verjamete in imate pozitivne namene, boste ustvarili v svojem življenju uspeh.

Vaše misli se kreirajo v levi polovici možganov, slike v desni. Slike nosijo močnejši naboj kot misli. Če razmišljate o uspehu, a si vaša desna polovica predstavlja  neuspeh, boste padli. Še naprej, če so vaše misli in slike v nasprotju se vaša dva pomembna aspekta popolnoma odbijata med seboj. To vodi v depresijo, izčrpanost in zmedo.

»Ko sta vaši desna in leva polovica možganov usklajeni tako da mislite o uspehu in si predstavljate uspeh, potem je uspeh že na poti v vaše življenje«

Če uspeh v vaše življenje pride kar od »nikoder« in nepričakovano potem je to vaša karma. Dobro delo, ki sta ga naredili v prejšnjem življenju, je bilo poplačano v tem. Karma vas je pripeljala na pravo mesto ob pravem času, s pravilno usmerjenimi mislimi.

Vse gre po istem »kopitu«: ali delate za temno stran in kradete denar, delate na nepošten način ali pa delate za svetlobo in pomagate ljudem za njihovo najvišje dobro. A TU JE POMEMBNA RAZLIKA: uspeh, ki ga ustvarite z delovanjem teme, ustvarja dolgove, ki jih boste slej ali prej morali poravnati. Morda boste izkusili čemur pravimo »badluck« Uspeh, ki ga ustvarjate z delovanjem v svetlobi prinaša v življenje najlepše, srečo in nasmeh na obrazu. Sreča in srečna »na-ključ-ja« so rezultat dobre karme.

Če želite uspeti je dobro slediti tudi Zakonu toke (Law of the Flow). Kolo se ne more vrteti, če je zarjavelo. Rjo je potrebno odstraniti, preden kolo ponovno zavrtite. Aktivirajte Zakon uspeha in dovolite kolesu sreče, da se vrti za vas. Pustite staro za seboj in ohranite pozitiven fokus na želeno.

»Za uspeh očistite miselno, čustveno in fizično navlako«

Ne morete uspeti, če ne veste kam ste namenjeni. Če želite potovati preko ocena na drug konec sveta se morate za to prej pripraviti. Najprej se morate odločiti kam boste potovali. Kasneje, ko ste že na poti, imate še vedno možnost, da pot spremenite. Da boste dobro potovali, boste prerili kako piha veter in kako močni so tokovi. In končno, prižgali boste motor in se odpravili. Opomba: veliko ljudi ne uspe, ker večina časa porabijo za pripravo na pot, motorja pa nikoli ne prižgejo. Končno: dvignete zastavo, se odpravite na pot (beri: pustite staro za seboj in tvegate ter se odpravite novemu nasproti).

»V duhovnosti je uspeh v občutenju izpopolnjenosti in občutku polnosti, ki ga izpolnjenost daje«

Naslednjič Zakon manifestacije

Preberite tudi: Zakon blaginje

VIR: A littile light on the spiritual laws, Diana Cooper

Hvala

vsezadobrovoljo@gmail.com

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark

En odziv
En odgovor v “USPEH je dosegljiv VSEM. Kako?”

  1. [...] tudi: Zakon uspeha var a2aconfig = a2aconfig || {}; a2a_localize = { Share: "Deli", Save: "Shrani", Subscribe: [...]

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !