Avg 07 2012

Laluna

Ste v dvomih?

Tokratni zakon Vesolja vas usmerja na točko v kateri veste vse!

Kaj je tisto pravo za vas? Ali znate razlikovati? V dvomih se obrnite v sebe in vprašajte svoj notranji glas. Na nekem nivoju VESTE VSE.

Dobro je vedeti, da v porastu svetlobe, temne sile izkoriščajo mnoge kanale preko katerih izkrivijo resnico in povzročajo kaos, dvome in zmedo med ljudmi.

»Prisluhnite intuciji in zaupajte njenemu vodstvu«

Od otroka ne pričakujemo, da bo vedel, kaj je prav kaj ne. Za odraslega pričakujemo. Bolj ko napredujete na svoji poti rasti, bolj se od vas pričakuje, da boste vedeli, kaj je prav in kaj ne. Naravno vas bo Univerzum testiral. Ko vam nekdo nekaj pove, ko prejmete vodstvo, spoznate osebo, vam ponudijo službo…vedno preverite ali je to za vas pravo. Vprašajte svojo intuicijo.

Leta nazaj, ko so bili moji otroci še majhni, sem jih peljala na kratke počitnice. Obiskali smo tržnico, kjer je nek moški na stojnici prodajal termoflise. Moj hči, Lauren, se je odločila, da jaz enega potrebujem. Prepričevala me je, da so zelo poceni in da bom vedno obžalovala, če ga ne bom kupila. Kljub temu, da se mi je upiral nakup, sem ga na koncu le kupila. Ko sem ga doma preizkusila se je trgal po šivih. Hči se je zasmejala in rekla »le kaj pričakuješ, če kupiš termoflis na tržnici«. Skupaj smo se nasmejale, jaz pa sem dobila odlično lekcijo – nisem poslušala svojega glasu. Dovolila sem 15 – letnici, da me je prepričala proti svoji volji in za to sem nosila tudi posledice.

Včasih pa so lahko posledice veliko večje. Prejela sem žalostno pismo ženske, ki se je udeležila ene izmed mojih angelskih delavnic. Na vseh mojih delavnicah najprej zaprosimo za zaščito bitji svetlobe in se povežemo s temi bitji. Udeležence vedno spomnim, da jim bitja svetlobe dajo občutek toplote, miru in ljubezni.

Ta ženska mi je povedala, da je bila svoje celo življenje nesrečna in v strahu. Na delavnici se je povezala s svojim angelom varuhom in se z njim naučila komunicirati. Bila je polna občutka miru in sreče. Njeno življenje je dobilo povsem nov smisel. Začutila je angelsko prisotnost, čutila se je ljubljeno, varno, zaščiteno. Tri mesece kasneje je nekje prebrala, da se je z angeli nevarno povezovati, ker so lahko temni angeli. Vsi občutki sreče, miru so izginili in počutila se je odklopljeno in strah se je ovil okoli nje. Pisala mi je, ker ni vedela kaj narediti. Bila je preveč prestrašena, da bi se zopet povezala s svojim angelom varuhom.

NEVIDNE SILE

Ko delamo z nevidnimi silami, moramo vedno razlikovati med »prav in narobe«. Če se vam zdi, da nekdo/nekaj na kakršen koli način ni dobro za vas, ignorirajte in zaprite svoj dostop tega do vas. Če čutite, da ste povezani s svetlobo in vas navdaja občutek ljubezni, se prepustite in uživajte. Žensko, ki mi je pisala, sem lahko le spomnila na občutke miru, sreče, veselja, ki nakazujejo, da smo povezani z angeli svetlobe. Upam, da se bo z uporabo svetlobne zaščite, molitve in intuicije, lahko zopet povezala s svojim angelom varuhom.

NA GLOBLJEM NIVOJU VEMO VSE

Mlade duše so kot popotniki, ki raziskujejo vse poti in koščke sveta. Potrebujejo to. Potrebujejo različne izkušnje in zato se podajo po različnih poteh: spolzkih, blatnih, širokih, ozkih, temnih, svetlih. Potujejo v vsem in z vsakomur. Od starejših in modrejših duš se pričakuje, da bodo poti izbirale v skladu z njihovim namenom in da bodo prepoznale razliko med tistim, kar je za njih in tistim, kar ni.

Na globljih nivojih vemo vse. Naš občutek nam pove ali je nekdo pošten ali laže. Velikokrat tega ne upoštevamo in občutku ne verjamemo, ker nas logičen um zavira. Tako povozimo svojo intuicijo. Pa vendar, če ne upoštevamo, nosimo posledice – karma. Še več, kmalu bo prišel nov test, drugače »oblečen«.

Soditi po spolu, barvi kože, religiji, fizični pojavi – to ni duhovno.

Mnogi ljudje mislijo, da morajo v svoje življenje sprejeti vsako osebo. To ne bo držalo. Poklicani smo, da uporabimo svojo intuicijo in znamo razlikovati med tem kaj/kdo je dobro za nas. Je energija osebe, prijatelja, terapevta prava za vas? Ali resnično čutite, da bo vaš poslovni partner podprl vaše ideje? Ali se čuti v redu zmenek s to osebo? Imate pravico, da se odločite katero osebo si želite v svojem življenju. Ne pomeni, da obsojate, če rečete ne.

Če vaši prijatelji želijo gledati grozljivko, vi pa ne, je prišel čas, da razmislite ne samo ali boste šli z njimi v kino ali ne, ampak tudi ali so to prijatelji, ki so še na vaši »valovni dolžini«. Ali ste pripravljeni biti drugačni, se postaviti zase in za to, kar čutite da je prav za vas?

Mravlji se list papirja zdi kot puščava. Za človeka je lahko to pomemben dokument. Za astronavta je to nepomembna stvar. Vsi imajo prav iz svoje perspektive. Komunicirajo lahko le iz nivoja, ki so ga dosegli. Pisatelji in učitelji, vsi izkušajo drugačno duhovno resnico. Komunicirajo lahko iz nivoja, ki so ga dosegli. Vsi imajo prav iz svojega zornega kota.

RAZLIČNE SILE

Temne sile v porastu svetlobe sedaj izkoriščajo različne kanale, da do ljudi prinašajo popačene informacije. Majhne neresnice ali popačene resnice sem pa tja, hitro povzročijo zmedo in to je njihov namen.

Nek moški je po koncu delavnice stopil do mene. Povedal je, da je obiskal že mnogo duhovnih delavnic in prebral mnogo knjig. Bil je vznemirjen zaradi vsega kar je prebral. Rekel je »vsi ne morejo imeti prav. Kaj/komu naj torej verjamem?« Test zanj je, da uporabi intuicijo in razlikuje med tem, kaj je zanj v redu. Svetovala sem mu naj v miru in tišini vpraša svoj notranji glas kaj je tisto, kar resonira z njim.

Ne zavrzite vsega, ker se vam ena stvar ne zdi pravilna.

V fizičnem telesu, nihče ne more vedeti celotne resnice. Le Kreator to ve, ampak ostanite odprti in pustite, da vas vodi intuicija.

VIR IN PREVOD: A little light on the spiritual laws, Diana Cooper

Preberite si tudi: KARMA

Za vsa vprašanja sem na voljo na : mojca.koprivnikar@gmail.com

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark

Še brez komentarjev.
Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !