Avg 09 2012

Laluna

V kaj verjamete?

ZAKON AFIRMACIJE

Afirmacije so misli in besede. Ponavljate jih tako dolgo, da vstopijo v vaš nezavedni um in tako postanejo del vašega programiranja. Imajo neverjetno močan vpliv na vaše življenje. Večino nas ponavlja misli in besede povsem nezavedno. Ponavljamo jih toliko časa, da postanejo del naše realnosti.

Stalno ponavljajoče se misli, besede so lahko pozitivne ali negativne, dobre ali slabe. Vaš nezavedni um je kot računalnik. Je povsem neoseben. Sprejme vse, brez ločevanja ali razlikovanja. Afirmacije vstopijo v vaš dokument nezavednega uma in močno vplivajo na to, kako se počutite in vedete.

Misli postanejo vaša prepričanja. Če razmišljate, da ste zguba, boste slej ali prej začeli verjeti, da ste zguba in se boste tako tudi vedli. To je afirmacija, ki vam ne pomaga kaj dosti.

Poznala sem moškega, ki se je vedno pritoževal, da ga vedno pred igranjem golfa začne boleti hrbet. Bil je jezen, zaradi tega in se temu primerno izražal in vedel. Ko sem mu povedala, da mu njegove negativne afirmacije ne služijo dobro, me je le grdo pogledal in rekel »Ne razumeš. Tako je in ne morem pomagati.« Nato je še glasno dodal »Moj hrbet me vedno izda ravno, ko želim igrati golf«. Utiral si je pot boleči realnosti…

»Več energije in moči vlagamo v afirmacije, globlje vstopijo v naš sistem prepričanj.«

Če boste ponavljali, da so vaše počitnice vedno polomija, se bo to tudi zgodilo. Selektivno se boste spominjali slabega in se vedli tako, da bodo počitnice v realnosti postale polomija. Vesolje vam prinese tisto v kar verjamete. V tem primeru je to polomija.

»Vesolje se dobesedno organizira tako, da vam da tisto v kar verjamete.«

Ponavljajte tisto, kar si želite biti. Postali boste prej kot si mislite.

SESTAVITE AFIRMACIJO V VAŠE DOBRO

»Vaše besede – afirmacije naj imajo moč in jasno namero.«

….tako bodo v vaš um vstopile bolj trdno in močno….

»Prepričajte se, da vaše afirmacije vsebujejo le pozitivne besede.«

Nezavedni um namreč ne prepozna negativnih, ki ne služijo v vaše dobro. Preprosto sprejme:

Primer: »Ne želim živeti v tej hiši.« : nezavedni um bo spregledal »NE« in afirmacijo, ki jo bo sprejel bo »Želim si živeti v tej hiši.« Afirmacija v vaše dobro v tem primeru bi bila: »Pripravljena sem se preseliti v drugo hišo.« Še bolj učinkovit je, če hišo preprosto opišete, z vsemi detajli in konkretnimi besedami. Na koncu pa si rečete »Srečna in zadovoljna sem v mojem novem domu.«

Govorila sem z gospo, ki je v življenju prehajala skozi težko obdobje. Prihajala je iz okolja, kjer je bilo kazanje čustev znak šibkosti. Povedala mi je, da ponavlja besedno zvezo »Ne želim biti nesrečna«. Seveda je to vstopilo v njen nezavedni um kot »Želim biti nesrečna.« Gospa se je bojevala proti nesreči medtem, ko je v mislih ponavljala ravno nesrečo.

Ne bom izgubil – v nezavedni um vstopi ravno – bom izgubil. Uporabljate le pozitivne: Postal bom zmagovalec.

»Afirmacije naj bodo v sedanjiku.«

Nezavedni računalnik nima občutka za preteklost ali prihodnost. Če boste ponavljali, da boste postali zdravi jutri, ta jutri nikoli ne bo prišel, ker bo vedno ostal jutri. Ponavljate »Zdrava sem zdaj.« Postali boste to, kar boste ponavljali.

»Učinkovite afirmacije so preproste.«

Afirmacije kot je: Nič več se ne bojim imeti partnerskega odnosa, ker sedaj imam svojega očeta rada in mu odpuščam za vse kar mi je storil v otroštvu, zato si sedaj zaslužim popolnega partnerja, ki me bo imel rad in me sprejel takšno kot sem. To je neuporabna afirmacija. Preveč je zakomplicirana. Bolje je narediti dve preprosti afirmaciji: Rada imam svojega očeta. Zaslužim si harmoničen partnerski odnos. Ko se te afirmacije utrudijo, pa ponavljajte »Imam harmoničen partnerski odnos«.Nato vizualizirajte, da imate harmoničen partnerski odnos in se vedite v skladu s tem.

Če imate slab dan si ponavljajte »Sem srečna in zadovoljna. Vse je dobro.« Opazujte, kako se bo vaš dan spremenil.

Afirmacije bolj učinkovito vstopijo v vašo podzavest, ko ste v transu oz. meditativnem stanju.

Probleme si ustvarjamo sami, brez da bi sploh vedeli, da si jih. Če je vaš partner globoko zatopljen v delo in vi zakričite »Ne pozabi na večerjo ob osmih!« Bo on sprejel »Pozabi na večerjo ob osmih.«. Zato se navadite na pozitivne izjave, kot je »Zapomni si, da je danes ob osmih večerja.«

»Afirmacije je potrebno vseskozi ponavljati.«

Ko boste izbrali svoje afirmacije jih ponavljate kjerkoli in kadarkoli (med hojo, med vožnjo, na stranišču…). Napolnite svoj um s pozitivnimi mislimi in kmalu boste opzaili razliko v svojem življenju. Pozitivne afirmacije govorite tudi drugim. Če boste svojega otroka spodbujali pri njegovih sposobnostih, bo tudi zares postal sposoben.

Svojim otrokom, staršem, prijateljem, partnerju govorite, kako radi ga imate.

Primeri afirmacij:

SEM ZDRAVA IN SREČNA

VSI ME IMAJO RADI

IMAM ZADOVOLJIVO, DOBRO PLAČANO DELO IN DOBREGA ŠEFA

SEM LJUBEZEN, SEM SVETLOBA, SEM VOLJA, SEM TRDEN NAMEN

MOJE ŽIVLJENJE JE POLNO SMEHA IN VESELJA.

VIR IN PREVOD: A little light on the spiritual laws, Diana Cooper

Preberite si tudi: Duhovni zakoni na Zemlji

Za vsa vprašanja sem na voljo na : vsezadobrovoljo@gmail.com

Podarim pozitivne afirmacije. To pomeni, da oblikujem afirmacije posebej za vas kot pomoč pri razrešitvi negativne situacije v kateri se nahajate. Lahko je to v partnerskem odnosu, na delovnem mestu, v družini, v odnosu do otrok (starševstvo)…

Kaj morate storiti? Skoraj nič. Vzeti si nekaj minut časa in na kratko opisati (negativno) situacijo v kateri se nahajate. Opis situacije z vašim imenom in priimkom mi pošljite na mail: vsezadobrovoljo@gmail.com.

 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Share/Bookmark

14 odzivov
14 odgovorov v “V kaj verjamete?”

 1. Simonadne 9.08.2012 12:36 1

  Kaj pa, če si v resnici bolan, pa si govoriš “zdrava sem” … a to pomeni da si lažeš, živiš v iluziji in se bo dejansko bolezensko stanje spremenilo samo zato, ker se prepričaš v to?

 2. Stric Marčdne 9.08.2012 13:40 2

  Če se vaše mantranje ne uresniči, nadaljujte s ponavljanjem. To ne pomeni, da afirmacija ne deluje, pač pa le to, da ste premalo vztrajni. O sveta preproščina!

 3. Simonadne 9.08.2012 13:53 3

  Torej, po tej teoriji … zakaj sploh še potrebujemo medicino? :)

 4. Igordne 9.08.2012 15:01 4

  Zato si pa ljudje toliko gorja povzročamo v krščanskem svetu. Skoraj vse božje zapovedi v svetem pismu so totalno negativne, tisti NE se hitro pozabi in izpade. Zato se pa sliši samo ubijaj, kradi, laži…

 5. Mojcadne 9.08.2012 17:23 5

  http://www.youtube.com/watch?v=qwB38Yioaqo

 6. Mojcadne 9.08.2012 17:25 6

  HVALA Igor

  HVALA stric marč

  HVALA Simona

 7. Mojcadne 9.08.2012 17:43 7

  Afirmacija “zdrava sem” te postopoma (če je ponavljana dovolj dolgo in vztrajno – kar pa je odvisno od posameznika do posameznika) pripelje do globjih vzorcev, ki delujejo v tvoji podzavesti. Običjano so povezani z otroštvom in odnosom z mamo in/ali očetom. Veliko nas ni pripravljeno pogledati v te vzorce in se z njimi soočiti, ker so enostavno preveč boleči (a pazi, boleči so le tvojemu egu. Kar ti da vedeti, da so/je iluzija). Počasi in postopoma te pripeljejo do vzorcev, ki ti na fizični ravni povzočajo različne težave. Ko prideš do globjih negativnih vzorcev se ti ponudi priložnost, da jih predelaš in ujeto kepo energije (blokado) osvobodiš. Zastala, zablokirana energija se kaže kot bolezenska težava. In ko to blokado razvozlaš (rešiš notranji konflikt) skozi steče “zdravilna energija. To na višjih nivojih ali plasteh tebe izgleda, kot da kristalno čista voda odplavi temne smeti…Težava, ki se pojavlja je, da ljudje nismo pripravljeni pogledati v bolečino in se pravzaprav soočiti s svojimi starši…nekako tako. Zato mnogi pravijo, da ne deluje.

  Da potrebujemo medicino. Zaenkrat potrebujemo je pa ravno zaradi tega, kar sem prej napisala. Če bi se ljudje povezali s svojim virom, bi se znali pozdraviti…Potrebno bo še dvigniti zavest (človeštva).

  V enem izmed zgornjih komentrajev pa objavljam zanimiv video, kako pravzaprav “vse to” deluje.

  O ja, SVETA PREPROŠČINA, pravi stric Marč in glej ga zlomka, res je…

 8. [...] Preberite si tudi: V kaj verjamete? [...]

 9. Majdne 10.08.2012 03:41 9

  Odlična novica za našo obubožano državo.

  Milijardni stroški za zdravstvo bodo v trenutku postali odveč saj bomo vsi govorili samo še zdrav sem in zdravstva sploh ne bomo več rabili.

 10. [...] Preberite si tudi: V kaj verjamete? [...]

 11. [...] Preberite si tudi: V kaj verjamete? [...]

 12. [...] Preberite si tudi: Komu verjeti? [...]

 13. [...] Preberite si tudi: V kaj verjamete? [...]

 14. [...] Preberite tudi: V kaj verjamete? [...]

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !