Nov 07 2012

Laluna

Kakšna je vaša AVRA?

»Čista avra ponuja zaščito in priteguje visoke vibracije.«

Vaša avra je kot ogrinjalo okoli vas. Če je čista, je okoli vas svetloba, ki vas ščiti. Če imate nerazrešene stvari, se v avri kažejo kot madeži. Bolna oseba ali oseba v šoku ima zelo majhno avro ali je sploh nima. Oseba, ki je zelo negativna ima okoli sebe velik temen oblak.

Ko je vaša avra popolnoma čista in jasna, do vas ne more priti nič, kar bi vam lahko škodilo. Nič oz. nihče, ki je negativno naravnan, ne more priti do vas.

Bolj ko delamo na sebi in spuščamo stare stvari, več svetlobe pritegnemo z namenom, da osvetli naše temne madeže. Ljudje, ki vam pridejo na pot, vam služijo tako, da pokažejo vaše madeže. »Pritiska na vse moje gumbe«- srečali ste osebo, ki razkriva vaše temne madeže v avri. Velikokrat rečemo, da gre za težko osebo. A oni so vaši največji služabniki.

Stare zamere, upor in bolečine avtomatično ustvarjajo blokade v vaši avri. Enako povzročajo čustva kot so zavist, ljubosumje, ponos ali lahkomiselnost. Ti temni madeži pritegnejo v vaše življenje situacije in ljudi, z namenom, da počistite madeže v vaši avri.

KAKO OČISTIMO AVRO SVOJIH MADEŽEV?

En način, kako očistite svojo avro temnih madežev je, da zapišete na list papirja vse negativne misli, ki se vam porodijo. To naredite z jasnim namenom, da jih želite spustiti. Nato sežgite list papirja. Ogenj preobraža težke vibracije. Če ne morete sežgati papirja, ga vrzite v stranišče in spustite vodo. Voda prav tako čisti. Četudi tega ne morete narediti, zakopljite papir v zemljo.

Zemlja, ogenj, voda in zrak so odlični čistilci energij. Negativno energijo lahko predate tudi s hojo z bosimi nogami po zemlji. Mati Zemlja bo sprejela vašo energijo skozi noge in jo očistila. Sprehod po vetru bo očistil vašo glavo in razjasnil vaše misli. Plavanje v vodi (še posebno v slani vodi) bo očistilo vašo avro. Lahko si privoščite slano kopel v banji doma. Učinek bo podoben.

Pred kratkim sem bila presenečena nad moškim, ki ga nisem videla že daljši čas. Vedno je izgledal nekako vzvišen, zdolgočasen in razdražljiv. Če ste razdražljivi, je to očiten znak, da morate očistiti svojo avro. A na moje presenečenje je tokrat izgledal lahkotno, čisto in deset let mlajši. Iz njega je sijala vitalnost in energija. Povedal mi je, da je enostavno prenehal razmišljati o svojih problemih. Privoščil si je daljši odmor in odšel je deskati v Devon.

Ogenj najmočneje očisti negativno energijo. Sežiganje starih fotografij, pisem, spominov preobrazi negativno energijo v spominih na preteklost in spremeni vaše energijsko polje.

ODVISNOSTI

Odvisnost(i) je(so) vedenje, ki ga ponavljate, da zatirate svoja čustva. To je lahko prenajedanje, kompulzivno zapravljanje, pitje alkohola ali tisoče drugih dejanj. Vse te občutke morate spustiti iz svoje avre, če želite, da se očistite. Uporabite lahko svetlobo z namenom čiščenja.

Preden prižgete naslednjo cigareto prosite svetlobo naj vam pomaga, počakajte nekaj minut in prosite svetlobo naj vam pomaga pri občutenju čustva, ki ga želite zatreti. Prosite svetlobo naj vam razkrije zanikano čustvo. Prosite naj vam pomaga začutiti. Nato prosite naj vam pomaga spustiti čustvo. Na koncu prosite svetlobo naj bolečino ozdravi.

SVETLO ČISTI TEMNO

Predstavljajte si otroka, ki je premražen, umazan in izgubljen. Sočutna oseba stopi do njega in ga objame v svoje toplo ogrinjalo. Popolnoma naravno se umaže skozi proces. Ko osebo objemate z ljubeznijo in sočutjem, poberete njihovo energetsko umazanijo.

Narašča število oseb s čisto avro, ki objemajo ostale s svojim zaščitnim plaščem. Brez zavedanja, da to sploh počnejo. Na sebe vlečejo negativno energijo od drugih. Počutijo se izčrpane in izžete. Če imate veliko in čisto avro, sploh ni potrebno da z drugo osebo govorite in proces teče. Vaša avra začne avtomatično čistiti umazano. To pomeni, da se lahko počutite izčrpano in izžeto, ko ste z osebo nižjih vibracij. Ko ste v prisotnosti osebe, ki ima čistejšo avro kot vi, bo on čistil vašo.

Vaša avra je stik z zunanjim svetom. Dobro je, da jo zaščitite, ko greste kam, kjer je veliko ljudi: nakupovalni centri, razni dogodki…

Vaša avra ima barvo, okus in vonj. Lahko se jo občuti kot tanko, gladko, svetlo ali težko. Če je polna nerazrešenih čustev, pošiljate od sebe negativno, temno energijo. Samo osebe s podobno avro se bodo ob vas počutile dobro. Alkohol, cigareti in droge onesnažujejo vašo avro. Nižja astralna bitja se  bodo z veseljem prikradla v vašo avro in živela v njej ter se z njo oz. vami hranila. Njihova vibracija se ujema z vašo. Astralno bitje se v čisti avri počuti neudobno.

Če veliko kolnete, govorite grde stvari o drugih, imate veliko zamer, jeze, se počutite prizadete, ste v skrbeh, premalo telovadite, jeste nezdravo hrano in preveč delate, bo vaša avra potrebovala konkretno čiščenje.

ČIŠČENJE ZEMLJE

Prišel je čas, ko se planet Zemlja čisti. Okoli Zemlje se postavlja mreža frekvence 5. dimenzije. To so visoke vibracije. Ljudje bomo morali svoje vibracije dvigniti in jih uskladiti z vibracijami miru, sodelovanja in svetlobe. Na Zemljo se vrača t.i. Kristusova zavest. To je brezpogojna ljubezen, ki vodi v enost.

VIR IN PREVOD: A little light on the spiritual law, Diana Coooper

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark

2 odzivov
2 odgovorov v “Kakšna je vaša AVRA?”

  1. [...] Ali vaša avra potrebuje očiščenje? Preverite TUKAJ: KAKŠNA JE VAŠA AVRA: [...]

  2. [...] Ali vaša avra potrebuje očiščenje? Preverite TUKAJ: KAKŠNA JE VAŠA AVRA: [...]

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !