Jan 07 2013

Laluna

Kakšna vibracija, takšni “problemi”

Na svetu ne obstaja »problem«, ki bi bil kadarkoli rešen na nivoju zavesti na kateri je nastal. Torej, nobenega problema, konflikta ali težavne situacije, na individualni ali kolektivni ravni, ni moč rešiti na nivoju na katerem je bil ustvarjen. Vseeno je ali gre za družben problem ali osebni problem. Razlika je v tem, da je za rešitev družbenih problemov potreben dvig vibracije večjega števila ljudi (naenkrat). Za rešitev osebnih problemov pa zgolj ene osebe, ki sproži val…

To pomeni: če želite resnično rešiti nastalo situacijo, konflikt, problem, boste morali dvigniti svojo vibracijo in razširiti vašo zavest.

Kako veste, da niste rešili in da vaša vibracija ostaja enaka? Vrtite se v začaranem krogu istih strahov, čustev, situacij – vas omejujejo in blokirajo – ne gre naprej. Morda navidezno ustvarite novo situacijo s katero želite reševati, a slej ali prej, zopet pristanete na istem (ali slabšem)  vrtiljaku, v isti drami, le z drugimi osebami in v navidez drugačnih dogodkih. Emocije, strahovi, ujetost pa ostajajo.

Kako veste, da ste dvignili vibracijo in rešili težavo? Zgodi se »čudežni« dogodek, nekaj kar niste pričakovali, nekaj nad čimer ste prijetno presenečeni in olajšani. Čutite osvoboditev. Lahko se ljudje spremenijo, lahko se situacija spremeni, lahko nekdo končno odide iz vašega življenja. A v samem bistvu ste se spremenili pravzaprav VI in ne oseba, ne situacija – spremenilo se je vaše zaznavanje, čutenje  – vaša vibracija.

KAKO DVIGNITI VIBRACIJO?

Za odgovor na to vprašanje si najprej poglejmo, kaj vibracija sploh je:

Vibracija je gibanje elektromagnetnega polja –  je posledica gibanja elektronov in protonov vsakega atoma vsake molekule vsake snovi. Vsaka celica, organ in sistem ima svojo lastno vibracijo. Vsako čustvo, ki ga neka oseba občuti, zbudi določeno vibracijo v človeškem telesu, vsaka misel izzove edinstveno vibracijo, vsaka barva, vsak vonj ima svojo vibracijo, vsak zvok prenaša svojo vibracijo.

Sedaj pa poglejmo vašo vibracijo: kakšna so vaša čustva, kakšne misli imate, v kakšnem zdravstvenem stanju ste? Vse to sestavlja vašo vibracijo – vašo energijo – do vas – do drugih – VSE JE POVEZANO.  Bolj so vaša čustva in misli prijetna, lepa, pozitivna, čista – višjo vibracijo imate in lahkotnejše je vaše življenje. Več negativnih misli, čustev, strahov imate – nižja je vaša vibracija in težje je vaše življenje. V njem je več drame, konfliktov, problemov, odvisniških navezanosti in nerazrešenih stvari. Prišel je čas, da dvignete vibracijo in transformirate negativno energijo v pozitivno.

Če želite živeti kvalitetno, zdravo in vitalno življenje morate skrbeti za vzdrževanje visoke vibracije….in….Ko boste dvignili vibracijo se bo vaše telo samo zdravilo!

Torej, kako dvignemo vibracijo? Z zdravo prehrano, rednim gibanjem ter rednim, zavestnim čiščenjem svojih misli in čustev. Sliši se enostavno, pa le ni tako. Vsaj pri čiščenju svojim misli in čustev. Tam se zatakne. A tam je “keč” in ključ. Predvsem pri čustvih. Zakaj? Ker si jih ne priznamo, ker jih tlačimo, ker jih zanikamo, ker še naprej ostajamo jezni, žalostni, zamerljivi, prizadeti – V VLOGI ŽRTVE – v isti nizki vibraciji. Tako dolgo, dokler ne poči…tako ali drugače…potem pa…se začne….čiščenje…Ki je lahko dolgotrajen proces…Včasih potrebujemo pomoč, ker se sami ne znamo izkopati iz vulkana vsega kar je izbruhnilo iz preteklosti, vseh možnih odnosov, situacij…

Takrat je pomembno, da prisluhnemo sebi in izrazimo kar čutimo ter poiščemo način, kako si bomo pomagali.

Zelo učinkovit sistem oz. orodje za pomoč je energijsko zdravljenje pri ustreznemu terapevtu ali pa si pomagate sami, s prebiranjem knjig, energijskimi dihalnimi vajami, delavnicami, meditacijami…

Tako nekako se dviga vibracija: z budnim opazovanjem sebe, svojih misli in čustev ter zavestno izbiro prijetnih, lepih, pozitivnih, svetlih, čistih, tistih, ki pomagajo in podpirajo, sodelujejo – čustev in misli….

Alkimija Svetlobe svetovanje in (samo)pomoč

Svetovanje za duhovno in osebnostno rast

Energijske delavnice

Zdravljenje z Gaia Eternal Light® energijami

Energetsko delo z otroci – odkrivanje potencialov, meditacije za otroke, projekt “Umirjeni otroci”

Afirmacije in energetska sporočila “Vse za dobro voljo”

Več informacij prejmete na:  vsezadobrovoljo@gmail.com

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark

Še brez komentarjev.
Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !