Avg 20 2014

Laluna

Bojevnik – I

Bojevnik

Danes govorijo »Indijanci«. O fokusu, notranji moči in pogumu. Poznali so strah. Vedeli so, kako ga obrniti v pogum in moč, s fokusom.

Ste kdaj razmišljali o tem, kako leti puščica v svojo tarčo? Če jo jasno in dobro nameriš, bo zadela sredino tarče. A kaj je v ozadju dobrega strela puščice? Že drži, da je važen prijem, nateg in spust, pa jasno oko. Po domače »da dobro naciljaš«, dobra tehnika. A kaj še? Predvsem je važna jasnost misli in stabilnost duha– jasen in osredotočen fokus orientiran zgolj na tarčo, poravnan s pogumom in zavedanjem svoje notranje moči. Fokus, ki je izpraznjen miselne krame (dvomom in strahov).

A takšen fokus in moč lahko zrasteta le iz modrosti srca. Modrst srca pa pripoveduje zgodbo o predaji , ki je pogum in zaupanju, da smo vedno na pravi poti ne glede na to, kako trnova se zdi ta pot. Vemo, da v sebi nosimo pogum in moč, da pot prehodimo. To je pot nenehnih sprememb, ki v svojem gibanju med vzponi in padci najde mir in, ki vzpone in padce preobrazi v veličasten orlov polet. To je polet na krilih srca. Nebo pa je brezmejno…

Fokus ega, – ustvarjanje v tretjedimenzionalni realnosti ima le omejne zmožnosti, ki se vedno v neki točki obrnejo proti vam in tako krožijo v enih in istih ciklih. Običjano bolečin in trpljenja, evforije in razočaranj, osamljenosti, materializma, iskanja načinov za zunanje polnjenje praznine itd… Kreiranje iz ega ima kratek rok uporabe in, ko se izteče, je res plesnivo in smrdljivo. Ciljanje s pozicije ega, vam puščico odbije nazaj proti vam in zadane vas nazaj. To pa seveda boli. Kot boli ego.

Od ega do srca….

….vas loči le odločitev.  Globok vdih in izdih. O tem »kliki« pričajo mnoge zgodbe, napolnjene s čudeži in solzami radosti. A hkrati pripelje to zraven tudi odločitev, da sprejemate odgovornost in z njo v paketu prihaja določena notranja moč. In še naprej z njo, spoštovanje nje, in ponižnost do nje.  Kajti to so vrline modrega srca. Enkrat na tej poti, je resnično možno vse…A vsekakor pridejo testi, ki vas bodo prizkušali, kako iskren, jasen in resničen je vaš namen, da hodite po tej poti.

Mnogi se sprašujete, kako vedeti ali je iz srca ali ne? Dragi moji, ko je iz srca enostavno veš, brez pomisleka, brez vprašanja. Veš, to je iz srca. Ni pogojev, ni dvoma, ni nezaupanja. Veš, da je to to. Brepogojno, v zupanju in pomirjenem občutku. Četudi pridejo trni, pa strma pot navzgor. Nekje globlje veš…

Mojca Koprivnikar,

Intuitivna svetovalka in energijska terapevtka

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark

Še brez komentarjev.
Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !