Okt 09 2014

Laluna

Ko “useka” luna

Ko useka polna luna

Včeraj je bila polna luna. Doživela sem jo kot eno močnejših v tem letu in najmanj v tem letu. Zelo močno je potisnila na plano vozrce, čustva, občutke plus razpršila fokus. Jao. Uf. Kako sem ukrepala? Prižgala sem si kadilo z imenom »Relax«, si kavo natočila v skodelico poslikano z angeli, posprejala sem se z angelskim sprejem. Haha. Pa vendar….kljub »pomagalom« so  vzorci in nemir ostali.

Kam ciljam?

Vedno se moraš na koncu s stvarjo soočiti sam. Nihče in nič (od zunaj) ne more klika narediti namesto vas. Vzorci, občutki, situacije, lekcije so vaše. In ko stojite ena na ena s strahom, ga nihče namesto vas ne more preseči. Lahko vas podpre, vas spodbudi, a ključen »klik« je vaš. Dokler odgovornost prelagate na druge, v prvi vrsti sebi delate škodo. Na dolgi rok pa ustvarjate trdovratno blokado energije.

Ko pride strah, nemir, jeza, naval, bodite fer do sebe in prevzemite odgovornost zanj. Poglejte ga. Kaj se dogaja? Kje in kako ste šli preko sebe. Ni kriva neodgovorna sodelavka, ki vam krde energijo in manipulira z vami. Nekje v sebi ste pristali na to, da tako dela z vami. Ni kriv vaš šef, ki prisitska na vas da delate neplačane nadure. Nekej v sebi ste pristali na to, da vas izkorišča. Ni kriva »prijateljica«, ki vas vedno pušča na cedilu, vi pa ste vedno ob njej, ko vas »rabi«. Ni kriv partner, ki gre in uživa sončni vikend, vi pa ga »čakate« prizadeti in užaljeni, po možnosti z njegovim otrokom poleg sebe. Ni kriva vaša mama ali še huje, vaša tašča, ki se vitka v vzgojo vajinih otrok. Vi rečete, ne hvala. Tega se pa jaz ne grem (več).

Že, ko ste mislili, da ste predelali. Včeraj je zopet prišlo. Za piko na i pa še tale retrogradni merkur.

Vse tisto, česar ste mislili, da ne bo več….no, pa je spet prišlo.

Poglejte v to…

In zdaj ODLOČITVE.

Kje so vaše meje? Kaj dovolite, česa ne? Komu? Obstaja sploh izjema pri tem?

Želite si partnerja, ki vas bo sprejemal, spoštoval in ljubil.

Želite si dela, ki vas bo polnilo, bogatilo in vam prinašalo obilja vseh vrst.

Želite si prijateljev, ki vas podpirajo v dobrem in v slabem. Vas sprejmejo, ko ste popolnoma na tleh ali pa ko ste polni energije in vriskate od dobrega počutja.

Želite si družine, kjer teče lepa energija, je harmonija.

In…

Želite si delati na sebi.

Je res? Podprite se v vsem tem…

Recite: Spoštujem se, Rada se imam, Sprejmam se, Živim v obliju Ljubezni, Svetlobe, Zaupanja, če želite v denarnem obilju,   Zaupam, Verjamem, Čutim se, Poslušam se, Lepa sem, Podpiram se, Spremembe, ki jih dožviljam potekajo nežno in s sočutjem….Vse je dobro…Res je tako…Vse je dobro…Tako je in tako bo.

»push« je bil narejen

Hvaležna sem.

Hvala Hvala Hvala

Mojca Koprivnikar

Energijski terapevt

Svetovanje za starše, odrasle in otroke

Programi za otroke in starše

Mojca.koprivnikar@gmail.com

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark

Še brez komentarjev.
Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !