Okt 23 2014

Laluna

V stik s čustvi

Objavljeno v 11:38 pod Tukaj je VSE

KAJ SE ZGODI V STIKU S ČUSTVI?

Kaj se zgodi, ko se prepustiš bolečini, ko priplava na površje? Kaj se zgodi, ko se odpreš tem čustvom?

Tvoje srce se odpre…

Podreš zid med seboj, svetom in pustiš, da svet pride bližje k tebi in te vidi takšno kot si – ranjeno, občutljivo, a pogumno in močno.

Globok stik s čustvi in sporočili občutkov, je preko mojih izkušenj, ena izmed bistvenih korakov na poti osebnostne in duhovne rasti. Če želite narediti korenito spremembo v življenju, na katerem koli področju, je zelo pomembno, da prisluhnete temu, kaj vam sporočajo čustva. Preko njih vstopate v srce in v to, kar ste.

Kam vas peljejo? S kom vas povezujejo? Kaj prebujajo? Prepustite, prečutite in sprejmite s sočutjem do njih( čustev) – do sebe. Iz njih prihaja ustvarjalnost.

Včasih smo v vrtiljak čustev zapleteni. Takrat je resnično dobro, da poiščemo pomoč, saj s tem naredimo korak nazaj k sebi in si damo priložnost, da ponovno zaživimo. Ko poiščemo pomoč vesolju predamo sporočilo, da si želimo lepše, da se zavedamo da si zaslužimo tisto, kar si želimo in kako si želimo.

Ena večjih »pasti« novodobne duhovnosti je ta, da na pedistal postavlja »pozitivno« in osredotočanje na pozitivno. Vse to je super, zelo super. A če je to zgolj pozitiva, ki je že pravzaprav evforija, potem kaj dosti niste naredili in kmalu se boste zopet zavrteli v istem krogu.

Zapomnite si, na Zemlji sta pozitivno kot tudi negativno in šele ravnovesje med njima povzroči radost in resnično zadovoljstvo. Torej, krmarjenje med pozitivnimi in negativnimi čustvi. In to tako, da prepoznamo, prečutimo in pogledamo v negativne in jih uravnovesimo s pozitivnimi. Potem smo lahko opazovalci in šele nepristranski opazovalec prisluhne resničnim srčnim hrepenenjem.

Vedite, da je to pogumna pot, saj takšna sprememba vedno s seboj prinese določena tveganja. A le to je pot, kjer resnično Živite. To je potovanje po spirali navzgor, proti svetlobi .Zato dovolite svetlobi, da posveti tam, kjer je tema.

In, ko boste enkrat prižgali luč, verjemite, je ne boste več ugasnili, saj boste videli, kje ste bili prej in kam vas luč vodi naprej. Ne, ne boste videli svoje prihodnosti, a vedeli boste, da je varna, saj ste prižgali luč in to je ključno.

Mojca Koprivnikar Terapevtka, ki zdravim z Gaia Eternal Light® energijami mojca.koprivnikar@gmail.com 051 305 224

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark

Še brez komentarjev.
Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !