Okt 27 2014

Laluna

Očistiti začaran krog

KAKO OČISTITI ZAČARAN KROG

Skozi delo na sebi in skozi vse spremembe skozi katere sem šla (in še grem!), sem srcem, dušo in telesom začutila, da so vse »slabe« stvari, ki so se mi dogajale, veliko darilo. Res! Brez heca!  Zdaj lahko rečem, da je dobro, da se je vse to dogajalo in se zgodilo kot se je. Še pol leta nazaj nisem tako videla in doživljala življenje, potem se zgodi točka, ko “delo nasebi” prinese svoje rezultate (če želite, rezultate). Zdaj lahko rečem, da je vse to celo več kot dobro, to je odlično.

To vam ne pišem zato, ker pač novodobna duhovnost govori o tem na vsakem koraku. Povsem prijateljsko, kot oseba, ki želi z vami to deliti, vas podpreti, vam dejansko lahko potrdim, da so »slabe« stvari blagoslov. Skozi vse procese pride do točke preobrata, skoka, ko vse tisto »težko, slabo, nemogoče, cinično, itd.« postane blagoslov.

Vse to se zdi “težko” zato, ker smo tako globoko zapacani v teh vzorcih in ciklih, da se zdi kot da iz njih ni izhoda in se vrti, krog se vrti. Pa ni tako. Krog je možno očistiti in se tako dvigniti na višji nivo zavedanja. Vse »težko, slabo in bremenilno«, kar doživljate je možno prečistiti do točke, da to vidite kot nagrado, nekaj za kar ste lahko neskončno hvaležni. Resnično. Postanete lahkotnejši in svobodnejši. Brez kančka dvoma vam lahko rečem, da je to mogoče. Zelo bistvena pa je vaša pripravljenost in kako resnično predano ste pripravljeni zaupati v višjo inteligenco in v končni fazi v Življenje, ki vas podpira.

Verjemite, če mislite, da ima vajeti v rokah politika, država, partner, starši, nadrejeni, temu ni tako. Vse vajeti so vaše. Odvežite jih in jih primite – odločno , pogumno, a hkrati milo in hvaležno.

Te vajeti so na eni strani vaša čustva (kako čutite stvari,ko se zgodijo) in na drugi strani vaše zaupanje v višjo inteligenco (čutite njeno prisotnost?). Če še ne čutite prisotnosti višje inteligence, se začnite povezovati z njo preko preprostih, a iskrenih molitev, včasih s solzami v očeh. Videli boste, kaj se bo zgodilo. Če so vaša čustva nemoč, cinizem, jeza, zamera, krivda, itd. jih čistite še naprej in iščite načine za čiščenje. Predano čistite. To je dejansko tako kot bi prali umazano perilo. Vi ste pralni stroj in čustva, ki jih doživljate, so vaše perilo. In če še niste hvaležni za vse kar se vam je zgodilo, potem še čistite. Če ste naveličani že vsega in imate dovolj čiščenja, potem še čistite. Če je naporno, še čistite. Predano. Pojdite naprej.

Pa še to. Zelo pomembno. Tisto, kar želite sami, najprej dajte vi to drugim. Se pravi, če želite »imeti«, morate najprej dati. Pa še naprej. Kar pomeni, da se morate spoznati do točke, ko s srcem, dušo in telesom spoznate, kaj si želite. Ko to veste, najprej dajte vi to svetu, Življenju. Iskreno in odprtega srca. Brez pričakovanj. Potem boste videli, kaj se bo zgodilo….

Poskusite.

Mojca Koprivnikar Terapevtka, ki zdravim z Gaia Eternal Light® energijami mojca.koprivnikar@gmail.com

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark

Še brez komentarjev.
Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !