Nov 05 2014

Laluna

Čustva in hujšanje

Objavljeno v 09:37 pod Tukaj je VSE

Čustva in hujšanje

Danes sem med jutranjim tekom, ki si ga občasno privoščim, da prevetrim glavo in duha, razmišljala nekaj zanimivega.

Spominjam se, kako sem leta nazaj začela čudežno, sama od sebe izgubljati kilograme. Vse ostalo je sledilo samo po sebi – zdrava hrana, gibanje, lepše misli o sebi in življenju. A kako?

Kilograme sem začela vztrajno pridobivati s koncem srednje šole. Rasli so vse do leta, ko sem stopila v intenzivno čiščenje čustev in rezanje nezdravih vezi in povezav. Pred tem sem se trudila na vse možne načine. Tekla sem, kolesarila. Tudi jesti sem se trudila »zdravo«, a je bilo le kratkotrajno. Potem se je zgodil premik in kilogrami so čudežno puhteli. Kaj je bil tisti premik?

Zgodilo se je to, da sem stopila na pot čiščenja čustev in misli. Resnično sem imela dovolj nezadovoljstva in tavanja v negativi. Zgodil se je »klik«, ko sem se ODLOČILA (zato tako močno poudarjam, da je pomembna ODLOČITEV). Ugotovila sem, da imam polno nezdravih navezav z ljudmi in ko sem se osvobodila omejujočih in dušečih čustev so kilogrami izginili. Posledično se je zgodila verižna reakcija, da mi nič več ni pasala nezdrava hrana, moj želodec je končno dobil občutek kdaj je sit oz. bom tako rekla – čustva, ki so me silila, da sem se prenajedala in nisem čutila, da sem pravzaprav sita, so izginila (predelala sem jih). Tako sem lahko jedla tisto in toliko, kolikor je telo resnično potrebovalo. Nisem hranila čustev, ki sem jih prej tlačila.

Kaj želim povedati?

S tem, ko boste prečiščevali in se osvobajali bo zadihalo tudi vaše telo, ki je zadnja postaja manifestacije vašega dogajanja na čustvenem in miselnem telesu.

Do takrat ne bo delovala nobena shujševalna dieta, nobene kure, nobene akcije, ki delujejo samo na telesu. Treba bo pogledati čustvovanja in vaše misli o sebi.

Ko boste še naprej čistili čustva in misli ter skrbeli za svojo energetsko stanje boste višje vibrirali in posledično vam bo prijala bolj zdrava hrana ter zdrav življenjski slog, ki vas bo podpiral v dobrem počutju in zdravju.

Zdravstveno stanje je vselej slika vaših čustev in misli oz. energetskega sistema.

Vse je tako nezmotljivo povezano, da je že kar neverjetno. ..

…in zdrav duh v zdravem telesu, rek ki je star že, ho ho ho, veliko, še kako drži…

Za več informacij se vedno lahko obrnete na:

Mojca Koprivnikar

Terapevtka,ki zdravim z Gaia Eternal Light® energijami

mojca.koprivnikar@gmail.com

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark

Še brez komentarjev.
Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !