Nov 11 2014

Laluna

Vsi govorijo o 11.11

Vsi  govorijo o 11.11.

Hm, razumsko si rečem »spet  iz duhovnih krogov, že en teden prej, poslušam in berem o teh 10.11. in  11.11. dnevih – kaj naj delam na te dni, kako se bom počutila te dni, kaj se mi bo morda dogajalo, itd.« Kar malo mi je smešno pravzaprav.

Potem se vprašam »ali se mi dogaja, ker o tem že en teden prej berem in poslušam ali se mi res dogaja«.

Določena števila res vibrirajo na določenih frekvencah. Višje, močnejše so te frekvence, več t.i. »čistilnega« učinka imajo. Na Zemljo se spušča veliko svetlobe. Če vaše misli, čustva niso še dovolj prečiščena negativnega doživljanja, imate lahko težave, moten pretok energije in kot posledico slabše počutje, več zmede in kaosa, sprožijo se določeni dogodki v povezavi z ljudmi, ki vam nastavijo zrcalo vašega doživljanja, vašega mišljenja…

A, ker je linearni koledar in čas »nastavil« človek, je dejansko težko napovedati, kdaj točno se »ti dnevi« časovno zares zgodijo. Gre namreč za valovanje energije. Z luninim dogajanjem je drugače. Pri njej vemo, se spreminja pred našimi očmi na nebu. Spreminja, dviguje vode, vpliva na počutje. Nedvomno. Za števila pa težko rečemo zagotovo.

Zaradi tega je v vsem tem najbolj pomembno, da prisluhnemo sami sebi in svojim občutkom. »Te dni« pa vzamemo kot pomagalo, da si naprimer ob teh dneh vzamemo več časa za sebe, za lep odnos s seboj. Ker smo večina dni obremenjeni z vsakdanjimi skrbmi, otroki, družino, službo, hitenjem sem in tja itd. pa si v teh dneh lahko odtrgamo kakšen trenutek več za analizo svojih misli, odnosov, želja in pogledamo po čem hrepenimo in koliko nam še manjka do uresničitve hrepenenj.

Osebno bi rekla naj se ne haklamo preveč na teh datumih. Naj bodo »samo« pomagalo, poriv pri tem da stopimo korak bližje k sebi in nekaj naredimo, da bomo prijaznejši, lepši sami do sebe.

Rad-a te imam…

Komu povejmo, da ga imamo radi, da ga pogrešamo, komu kaj podarimo, ga razveselimo, komu se nasmehnimo, koga pobožajmo (z lepimi besedami ali fizično), naredimo kaj lepega. Ker v prvi vrsti, ko naredimo za drugega, naredimo tudi za sebe. Naredimo pravzaprav dvojno dobro delo. Bližje nam je oseba, ki ji npr. povemo, da jo imamo radi, večji premik naredimo tudi pri sebi.

Izrazimo naklonjenost in povejmo, da ga/jo imamo radi tistega/tisto, kateri to izrazimo najtežje in tako bomo več bomo naredili tudi na sebi. Lažje je namreč, tistemu ki mu velikokrat rečemo, da ga imamo radi reči, da ga imamo radi, kot pa tistemu za katerega nam gre to težko z jezika.

Č e kljub vsemu ne moremo, ker je zamera prevelika, osebi to povejmo najprej v mislih in potem enkrat, počasi tudi z besedami. To so majhni koraki, ki vas pripravijo na velike J

Vse lepo…

Za več informacij se vedno lahko obrnete na:

Mojca Koprivnikar

Terapevtka, ki zdravim z Gaia Eternal Light® energijami

Mojca.koprivnikar@gmail.com

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark

Še brez komentarjev.
Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !