Nov 28 2014

Laluna

Od trpljenja do radosti?

IZ KJE TRPLJENJE IN KAKO GA PRESEČI?

»Poželenje ustvarja trpljenje«.

Na poti osebnostne in duhovne preobrazbe je to osnovno vedenje in vodilo. Zakaj? Če želimo stopiti iz kolesja trpljenja je nujno, da spoznamo, kako uravnovesiti svoje želje, poželenje, pričakovanja, navezave na ljudi, stvari, dogodke, situacije, itd. Ne pravim, da se morate odpovedati svojim željam in hrepenenjem. Pravim samo, da pri sebi najdite načine, kako jih boste uravnovesili, da od njih ne boste odvisni. Saj, ko ste od nečesa odvisni , ta stvar upravlja z vašim življenjem. Posledično vam jemlje moč in energijo in dejansko je stvar, od katere ste odvisni tista, ki kreira vaše življenje in ne vi njega.

Recimo, če ta trenutek pogledate svoje življenje, kaj vidite? Ali ste od koga ali od česa odvisni? Ali si sploh priznate, da ste odvisni? Ste odvisni od slabega, meglenega vremena? Vam slabo vreme kroji vaše razpoloženje? Ste odvisni od odnosov? Morda od partnerja, prijateljice, staršev, brata, sestre, denarja, politike, duhovnih “učiteljev”, terapevta…koga?

Drznite si in si iskreno in odkrito priznajte »Ja, odvisna sem od moškega in od odnosov« ali od bilo česa ste odvisni. Verjetno najbolj razširjenja odvisnost, je odvisnost od denarja. Se pravi si to priznajte. Zakaj vas spodbujam k iskrenemu priznanju vaših odvisnosti? Ko jih boste prepoznali in se spoznali z vašimi odvisnostmi, šele takrat jih boste lahko začeli učinkovito zdraviti in to pomeni, da boste sebe in odvisnosti pripeljali do takšne točke, ko boste VI NJIHOV GOSPODAR, MOJSTER.

Kdo si želi trpeti? Si res želite še trpeti? Mar ni že dovolj?

Sedaj, ko boste začeli prepoznavati svoje navezave in odvisnosti in ko boste šli čez zanikanja, upor, borbe ega, da so krivi drugi, da so drugi takšni in drugačni, da jih ne marate ker so takšni in drugačni, da ste mislili, da vas imajo radi in da so iskreni, potem pa se je izkazalo, da to ni res….Tukaj se vprašajte vi sami, kje ste in niste vse to, kar pravite za druge da so in niso. Potem si zopet priznajte, da ste vi vse to in da nekje v sebi vibrirate vse to, kar obsojate, sodite. Potem spoznajte, da so to zgolj ego-načini, ki vas zaustavljajo tako, da »vse to« pripisujte drugim, a imate sami.

Danes sem malce bolj neposredna in drezam malce globlje, ker je resnično čas za korake v smeri in odnose, ki si jih že dolgo želite.

………in sledi

……..faza iskrene in globoke hvaležnosti, ponižnosti (ne slovenskega hlapčevstva!!!) in to je ta povezava….ko življenjska sila steče in zdravi, čisti, preobraža….

Vse po čemer hrepenite, je možno….a odvežite se od tega….

Ko boste iskreni sami do sebe, bodo iskreni tudi drugi do vas. Ko boste imeli radi sami sebe, vas bodo imeli radi tudi drugi. Ko boste dali, boste prejeli.

Mojca Koprivnikar Terapevtka, ki zdravim z Gaia Eternal Light® energijami

Svetovalka

Tempelj Svetlobe – energijski in terapevtski center mojca.koprivnikar@gmail.com

  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark

Še brez komentarjev.
Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !