Duhovni zakoni na Zemlji

Svoje Življenje na Zemlji hote ali nehote ustvarjamo z Vesoljnimi zakoni, ki tako ali drugače usmerjajo naša življenja. Bolj se jih zavedamo, lepše življenje lahko ustvarjamo. Ko razumemo, kako ti zakoni delujejo lahko na Zemlji ustvarimo svoj Raj.

Vesoljne zakone globoko v sebi poznamo vsi. Zaradi iluzij ega, ki zakrivajo naš pogled, zakonov »ne vidimo« ali bolje rečeno ne prepoznamo.

Predstavljam vam skupino vesoljnih zakonov, ki so ključ do lepšega in srečnejšega življenja. Poznamo več skupin zakonov Vesolja.

Prva skupina zakonov so iz skupine ZAKONI KRACIJE.

(Opomba: VIR: A little light on spiritual laws by Diana Cooper)

ZAKON USPEHA

»USPEŠNI STE , KO SKOZI SODELOVANJE OPOGUMLJATE IN DAJETE MOČ SO-LJUDEM«

»Uspeh se v življenju pojavi, ko se vaša vibracija uskladi z vibracijo vaše želje«

Iz pozicije materialnega sveta uspeh pomeni dosego zastavljenega cilja.

Najlažji način za dosego materialnega cilja je z uporabo Zakona pozornosti. Bodite jasni o tem, kaj si želite. Bodite samozavestni, odločni in vztrajni. Nato vso energijo usmerite proti vaši viziji. A zapomnite si: pri uporabi tega zakona si nikakor ne morete privoščiti niti ene negativne misli ali slike!

Vaša prepričanja in energija ustvarjata energijo, ki nato vibrira vse okoli vas. Uspeh pride, ko verjamete v sebe. Bodite pozorni na svoje misli. Vse tiste misli in slike, ki vas ne podpirajo, enostavno odstranite.

Za uspeh v Ljubezni preglejte vaša prepričanja in misli o Ljubezni nasploh. Tiste, ki ustvarjajo uspeh so:

SEM LJUBLJENA

ZAUPAM LJUDEM

V ODNOSIH Z LJUDMI SE VEDNO LJUBEČE ODZIVAM

ODPIRAM SRCE IN SEM ŠIROKOSRČNA

SEM SPROŠČENA IN SEM LJUBLJENA

Prepričanja, ki prikličejo poslovni uspeh so:

LAHKO ZAUPAM LJUDEM

ZASLUŽIM SI USPEH

ZASLUŽIM SI NAJLBOLJŠE V ŽIVLJENJU

VSEMU V ŽIVLJENJU SEM KOS

V duhovnem pomenu uspeh pomeni Verjeti v sebe, delati najboljše za najvišje dobro vseh vpletenih.

Uspeh vstopi v življenje, ko »nosimo« za to pravo energijo, uspešno energijo.

Ko ste usklajeni s seboj, vam ljudje zaupajo. Če govorite v kar resnično verjamete in imate pozitivne namene, boste ustvarili v svojem življenju uspeh.

Vaše misli se kreirajo v levi polovici možganov, slike v desni. Slike nosijo močnejši naboj kot misli. Če razmišljate o uspehu, a si vaša desna polovica predstavlja  neuspeh, boste padli. Še naprej, če so vaše misli in slike v nasprotju se vaša dva pomembna aspekta popolnoma odbijata med seboj. To vodi v depresijo, izčrpanost in zmedo.

»Ko sta vaši desna in leva polovica možganov usklajeni tako da mislite o uspehu in si predstavljate uspeh, potem je uspeh že na poti v vaše življenje«

Če uspeh v vaše življenje pride kar od »nikoder« in nepričakovano potem je to vaša karma. Dobro delo, ki sta ga naredili v prejšnjem življenju, je bilo poplačano v tem. Karma vas je pripeljala na pravo mesto ob pravem času, s pravilno usmerjenimi mislimi.

Vse gre po istem »kopitu«: ali delate za temno stran in kradete denar, delate na nepošten način ali pa delate za svetlobo in pomagate ljudem za njihovo najvišje dobro. A TU JE POMEMBNA RAZLIKA: uspeh, ki ga ustvarite z delovanjem teme, ustvarja dolgove, ki jih boste slej ali prej morali poravnati. Morda boste izkusili čemur pravimo »badluck« Uspeh, ki ga ustvarjate z delovanjem v svetlobi prinaša v življenje najlepše, srečo in nasmeh na obrazu. Sreča in srečna »na-ključ-ja« so rezultat dobre karme.

Če želite uspeti je dobro slediti tudi Zakonu toke (Law of the Flow). Kolo se ne more vrteti, če je zarjavelo. Rjo je potrebno odstraniti, preden kolo ponovno zavrtite. Aktivirajte Zakon uspeha in dovolite kolesu sreče, da se vrti za vas. Pustite staro za seboj in ohranite pozitiven fokus na želeno.

»Za uspeh očistite miselno, čustveno in fizično navlako«

Ne morete uspeti, če ne veste kam ste namenjeni. Če želite potovati preko ocena na drug konec sveta se morate za to prej pripraviti. Najprej se morate odločiti kam boste potovali. Kasneje, ko ste že na poti, imate še vedno možnost, da pot spremenite. Da boste dobro potovali, boste prerili kako piha veter in kako močni so tokovi. In končno, prižgali boste motor in se odpravili. Opomba: veliko ljudi ne uspe, ker večina časa porabijo za pripravo na pot, motorja pa nikoli ne prižgejo. Končno: dvignete zastavo, se odpravite na pot (beri: pustite staro za seboj in tvegate ter se odpravite novemu nasproti).

»V duhovnosti je uspeh v občutenju izpopolnjenosti in občutku polnosti, ki ga izpolnjenost daje«

ZAKON BLAGINJE

Starši svojemu otroku želijo najboljše, da ima dovolj vsega, da je srečen. Božanski vir iz katerega prihajamo, ni popolnoma nič drugačen, kot ta ljubeči starši. Vi ste ljubljeni otrok Vesolja. Sedaj je prišel čas, da si vzamete, kar vam Božanstvo Vesolja ponuja že tisočletja-zaživite v blaginji.

Nekatere stvari vas držijo v pomanjkanju, nekatere odpirajo pretok blaginje.

Za primer si vzemite rastlino. Če boste rastlino posadili v neprimerno zemljo, jo preveč ali premalo zalivali ter jo izpostavljali pretirani ali premajhni svetlobi, ali boste pričakovali da bo rastlina uspevala? Če boste pretrgali njene korenine in jo venomer sejali iz lonca v lonec ali boste pričakovali, da bo uspevala? Če želite da rastlina uspe, jo boste posadili v zdravo in rodovitno zemljo, jo ravno prav zalivali ter jo postavili na prostor z ravno dovolj svetlobe. Ravno tako ji boste dali svoboda za rast, jo negovali in za njo lepo skrbeli. Vse boste naredili, da obilno raste in uspeva.

Vesoljni zakoni, ki povzročajo, da vi ovenite ali cvetite, delujejo enako. Vaše neuporabne, negativne misli so kot nezdrava, slaba zemlja. Če verjamete, da si ne zaslužite blaginje, je to zelo slaba zemlja za rast. Če verjamete, da sta bogati in živite v blaginji, je to izjemno kvalitetna zemlja za rast. Strah in apatija vas izsušita. Entuziazem, veselje, pozitivna pričakovanja, vam dajejo krila za dober polet.

Izražajte se kreativno. Dajte si svobodo za razvoj. Aktivirajte svoje talente in darove. Blaginja bo zacvetela.

Blaginje imamo toliko, kolikor je naša zavest »široka«. Ali imate revno zavest ali pa obilno zavest.

Imeti denar in ga uporabljati modro, z ljubeznijo je, v koristne namene, je duhovno dejanje.

Za revščino se skriva velikanski strah. Dobivam pisma ljudi, ki jih je neznansko strah pomanjkanja denarja in živijo v finančni stiski. Vsa njihova energija je ujeta in njihova pozornost je usmerjena v pomanjkanje.

Če svoj denar držite v banki in ne pustite da kroži, s tem vesolju sporočate, da imate dovolj denarja in da ga ne želite več. Slej kot prej bo prenehal pritekati v vaše življenje.

Poznala sem moškega, ki se je venomer nekaj pritoževal. Bil je len in počutil se je manjvrednega. Mimo njega je steklo mnogo obetavnih priložnosti, preprosto ker ni verjel v sebe. Bil je nesrečen in reven. Če ste togi v mišljenju, rigidni se nikoli ne boste počutili srečne in izpolnjene. Tisti, ki so širokosrčni, odprtih misli in radi dajejo bodo vedno srečni in izpolnjeni. Legendaren Paul Getty je bil bogataš, v lasti je imel bilijone in bil obkrožen z materialnim bogastvom, ampak je živel sam in v strahu pred izgubo. Bil je bogat človek z revno zavestjo.

»Misli, govori in se vedi, kot da živiš v blaginji. Navdušil boš Vesolje, ki te bo skladno s tem »opremilo« z blaginjo.

ZAKON JASNOSTI

»Jasnost je prvi korak do svobode in do izpolnitve srčnih želja.«

Ko ste povsem jasni o te, kaj si želite, bodo drugi nezavedno »prebrali« sporočilo in se primerno temu tudi odzvali.

Moški, ki ga bom poimenovala John je bil v kaotičnem odnosu z žensko. »Pošiljal« ji je mešana sporočila; pojavil se je pri njej in ji govoril, da želi da sta zgolj prijatelja, nato je pri njej ostal in prespal noč. Ko ga je potrebovala, da bi ji pomagal pri otrocih in delu okoli hiše, je rekel »ne«. Med druženjem s prijatelji, ko je pogovor naletel na njo, je rekel »jasno sem ji povedal, da me ne zanima z njo nič drugega kot prijateljstvo«. A prijatelji so mu iskreno povedali, da ji pošilja mešana sporočila. Povsem jasno je bilo, da dekletu ni bilo jasno kaj sploh želi. Ona ga je naravnost oboževala in bila pripravljena pristati na vse kar je rekel. Več kot leto dni je potrebovala, da je ugotovila, da si on pravzaprav ne želi trajnega partnerstva z njo. Leto dni je trpela ujeta  v »potegni-odrini« situacijo, ki je dobro načela njeno samozavest. Po razhodu pa je morala še skozi dolgotrajen proces žalovanja ob prekinitvi. V tem času je bila njena energija ujeta v skrbeh, napačnih pričakovanjih in jezi. Njegova energija pa je bila ujeta v napetosti in krivdi.

»Pomanjkanje jasnosti in odločnosti ujame energijo v zmedo. Jasnost osvobaja in pomaga, da se premaknete naprej in odpre nova vrata.«

Jasne odločitve vas premaknejo iz ujetosti v svodobo.

Ko smo v skrbeh in se z mislimi vrtimo v začaranem krogu in si predstavljamo vse možne izide situacije, smo v temi. Predstavljajte si, da je nad vami svetloba, ki se prižge, ko jo potrebujete. Ko razmišljate o tem, da bi začeli svoj posel in zraven razmišljate še o drugih možnostih, je vaša luč ugasnjena.

V trenutku, ko se jasno odločite, se luč prižge. Vesolje to »vidi« in naredi vse na tem, da se vaša vizija manifestira.

Na dva načina lahko aktivirate Zakon jasnosti: Če ste v megli, temi zgrešili pot, ste izgubljeni in ne veste v katero smer bi šli, počakajte da se pojavi sonce. Tako boste videli, kje sploh ste. Pot oz. smer bo postala jasnejša.

Če pa ste v temni kleti in že dolgo časa hodite v krogih, potem je skrajni čas, da sprejmete novo jasno odločitev in se podate na novo pot.

Resnicoljubnost, poštenost, integriteta so kvalitete jasnosti. Ljudje to začutijo in se odzovejo, ker vam zaupajo.

Jasno se odločite kaj želite. Če ne veste kaj želite ali oklevate, pošiljate mešana, zmedena sporočila in lahko boste naleteli na čudne stvari, ki jih niste pričakovali.

Vi ste mojster. Vaša pravica je, da naročite vesolju česar si želite!

ZAKON OBILJA

Obilje pomeni, da ste polni ljubezni, veselja, radosti, ste vitalni, dobre volje, nasmejani, velikodušni in vse kar je povezano z dobrim v življenju.

»Obilje vstopi v naše življenje, ko živimo višje kvalitete življenja«

Naša rojstna pravica je, da živimo v obilju, to je tudi božanski namen za vse nas. Samo ena stvar lahko zaustavi pretok obilja v življenje – NAŠA zavest. Tok obilja vedno teče k vam, a vaše misli, prepričanja, pretekle izkušnje ustvarjajo prepreke oz. blokirajo pritok obilja.

Če boste na vrtu posadili čudovito vrtnico, ki jo bo napadel škodljivec in pojedel vso njeno življenjsko energijo, ne bo obilno cvetela in rasla. Nekaj časa bo morda še uspevala, a dokler ne boste odstranili škodljivca, bo njena vitalnost vse bolj pojenjala. Dober vrtnar bo odstranil škodljivca, da bo vrtnica lahko naprej uspevala in cvetela. Na vas je, da odstranite prepričanja in misli, ki blokirajo pritok obilja v vaše življenje.

Ljubezen pomeni uživati v vseh odnosih. Ko zapremo svoje srce blokiramo pretok obilja ljubezni v življenje. Strah pred zavrnitvijo in negativne misli otežijo srce in ga zaprejo. Povzročajo, da visimo v odnosih, ki nam ne služijo več. Ljubiti prenehamo, ko razum prevzame vajeti v roke in v drugem iščemo in vidimo vse nepopolnosti. Povežeta se dva ega. Vaš ego pa je pravzaprav strah vaše nižje osebnosti in ustvarja pregrade, ki blokirajo pretok ljubezni.

Biti zaljubljen pomeni videti Božansko v drugem. Biti zaljubljen je povezava duše z dušo. To strasti omogoča pretok. Zaljubljen par, ljubeča mati, povezani prijatelji…vsi se kopajo v ljubezni. Vsi okoli njih jih opazujejo in bi radi bili v njihovi bližini, ker so obdani z magnetično energijo ljubezni. Vir iz katerega prihajamo in s katerim smo povezani, je Ljubezen. Ljubezen teče iz Vira do vseh nas, zato odprite srce obilju ljubezni.

»Resnični uspeh je občutek zadovoljstva in izpolnjenosti.«

Spominjam se, da sem obiskovala osebo, ki je bila bolna, a je zavračala vsakršno pomoč. Ko je ozdravela so ji prijatelji povedali, kako neprijetno so se počutili, ko jih je zavračala. Povedala je, kako zelo si je želela ob sebi nekoga, ki bi jo negoval in za njo skrbel, a ni zmogla nikogar spustiti k sebi. Neodvisnost je čudovita kvaliteta. Kakorkoli že, je dobro, da pustimo, da nam ljudje pomagajo, ko je potrebno. To je del sprejemanja in dajanja v energetskem toku. Več kot si dovolimo sprejeti, boljše se počutimo. Ko sem sami počutimo izpolnjenje smo sposobni negovati druge.

Zakon obilja deluje povsem preprosto: če želite več prijateljev, bodite prijazni do ljudi. Prepoznajte dvom, dolgočasje in bolečino, ki blokira pretok prijaznosti v življenje.

Če želite biti srečni se zapomnite, da so občutki žalosti preteklost. V tem trenutku niso več resnični. Vadite smeh, smejte se.

Če želite, da drugi bolj skrbijo za vas in vas negujejo, odstranite ovire, ki vam preprečujejo, da bi sprejeli to v svoje življenje. Ko ste odprti za sprejemanje, vam bodo ljudje avtomatično dali, kar želite.

In na koncu: materialne stvari pritekajo v vaše življenje, ko je vaša zavest polna Obilja.

ZAKON NAMERNE POZORNOSTI

Čemurkoli namenite svojo pozornost se v vašem življenju manifestira. Ni pomembno ali gre za veliko, majhno, slabo ali dobro stvar. Ta vesoljni zakon poskrbi, da se tisto čemur namenjate pozornost manifestira v točno takšnem obsegu, kolikor pozornosti ste temu namenili.

Namera je fokus vaših misli, besed in dejanj. V materialnem 3-dimenzionalnem svetu velja, da verjamemo le tistemu kar vidimo. Kakorkoli že starodavni modreci so vedno trdili nasprotno; kar verjamemo, kmalu vidimo. Tudi kvantni fiziki dan danes ugotavljajo podobno; misel ustvarja materijo.

Rezultati usmerjene pozornosti pa so odvisne od pričakovanja, ki ga ima posameznik. Tako se razlikujejo tudi naša življenja. Deset ljudi v enaki situaciji si bo predstavljalo, pričakovalo drugačen izid, rezultat situacije. Vsak ustvarja svojo individualno resničnost. Tudi znanost danes podpira to vesoljno resnico.

Ponazorimo delovanje zakona v življenju: Rebeka je bila organizatorka majhnega dogodka. Vedno je ponavljala »neverjetno veliko sedežev moram zapolniti. Upam, da bom lahko prodala vse vstopnice za dogodek, saj so zelo drage.« Te misli so jo usmerjale in jo pripeljale do želenega izida: na dan dogodka je ostalo več kot pol sedežev praznih.

Drugi podoben primer, je primer Jane, ki je organizirala veliko zabavo. Bila je odločna in pozitivno naravnana. O dogodku je govorila z entuziazmom. Bila je prepričana, da ji bo uspelo nadpovprečno dobro. Njena vizija se je uresničila.

Edina stvar, ki lahko zaustavi vašo manifestacijo želenega sta strah in dvom. Če namenite 20 odstotkov svoje pozornosti nečemu, se bo v takšnem odstotku tudi uresničilo. Če namenite 100% bo takšen rezultat. Zakon namere je natančen.

Bodite pozorni čemu namenjate svojo pozornost. Usmerjajte svojo pozornost in misli v pozitivne situacije, govorite o pozitivnem. Bodite pozitivni. Ko imate v mislih pozitivno vizijo, misli in vlagate energijo v to, je uspeh zagotovljen.

In še nasvet: ko posadite seme si predstavljajte, kako iz njega zraste čudovita cvetlica, ob pravem času. Potem jo zalivajte in lepo skrbite za njo. Kakorkoli, je ne boste stalno okopavali in vsake dve minuti preverjali ali je še vedno vse OK.

Torej, svoji viziji namenjate pozornost, vendar je ne analizirajte do groba.

» Namenite pozornost tistemu, kar si želite in dobili boste.«

ZAKON MANIFESTACIJE

Vse kar se vam v življenju dogaja ste si ustvarili in manifestirali sami. Na neki ravni ste, zavestno ali nezavedno, za to da ste manifestirali uporabili Zakon namerne pozornosti, Zakon privlačnosti, Zakon molitve ali kateri koli drug zakon, ki sem ga že opisala (oz. ga še bom opisala). Večina tega je ustvarjenega nezavedno.

»Tisti, ki so na duhovni poti in so se že uglasili z vodstvom iz višjih dimenzij, se naučili zavestno uporabljati in usmerjati svoje misli in čustva, lahko ustvarjajo, manifestirajo z namenom.«

Živimo in plavamo v oceanu Božanske zavesti, energije. Če se odločite vam je le-ta na voljo v neomejenih količinah. Česar si želite v svojem življenju pravzaprav že plava proti vam. Vaša želja je v t.i. etru, v »območju« še nemanifestiranega. Kot riba, ki »čaka« da jo boste ujeli. Vsaka riba ima svojo frekvenco in oddaja vibracije v območju svoje valovne dolžine. Vaša prva naloga je, da se z mislimi in čustvi uglasite na frekvenco vaše vizije, želje. Na takšen način boste imeli dostop do informacij, ki jih boste potrebovali, da boste v svoje življenje pritegnili željeno. Ribe, ki plavajo v čistih nebeških vodah imajo visoko frekvenco. Da bi jih dosegli, prišli do njih morate oddajati enako frekvenco.

Vaše neustavljive, hiteče misli se vmešavajo in preprečujejo, da bi se uglasili na frekvenco, ki jo morate slišati, če želite, da se vam izpolni želja. Podobno, kot če bi želeli ujeti ribo in med lovom mečete kamne v vodo. Vse ribe bodo zbežale.

Če plavate v mračnih, temnih vodah ribe z največjo verjetnostjo ne bodo prišla k vam ali pa jo ne boste videli. Pojdite v čiste vode in umirite svoj um.

Bodite jasni o tem, kakšno ribo si želite. V nasprotnem primeru boste ujeli morskega psa.. Jasnost je ključ do manifestacije.

Bodite mirni in jasni, dvignite svojo frekvenco do tistega kar si želite in prišlo bo do vas. Če si želite prijatelja, ki je velikodušen in širokosrčen, zabaven in pozitiven, morate tudi sami razviti te kvalitete.

Sposobnost manifestacije je vsemogočna moč, zato je nujno da manifestirate le v najvišje dobro. Prvi korak je, da pričnete meditirati in prisluhnete vašemu notranjemu vodstvu. Povsem jasni morate biti o tem, kaj boste manifestirali.

Takoj, ko boste jasni o vaši manifestaciji, si predstavljate – slikajte kaj si želite. Vizualizacija je pomemben ključ, ker slike nastajajo v desni polovici možganov, kjer je skrita mogočna kreativna moč. Vaša vera v želeno mora biti popolna in s celotno bitjo morate verjeti, da se to že dogaja, da je že na poti. Brez dvoma. Brez pomislekov.

Ko postanete višje razvito bitje, kot je bil Jezus Kristus, lahko pritegnete neomejene količine rib v svoje življenje, iz nemanifestiranega sveta v materialni, zemljski svet. Samo z jasno vizijo in popolno vero. Sai Baba, avatar, ki je živel v Indiji, je imel enako moč.

Ljudje, ki že živijo na 5-dimenziji lahko manifestirajo že samo z mislijo, medtem ko morajo ljudje, ki živijo na 3 ali 4. dimenziji(trenutno še večina ljudi na Zemlji) za to nekaj narediti, iti v akcijo.

Ko začenjate z namerno manifestacijo si zapomnite, da začnite z majhnimi stvarmi. V resnici ni razlike med manifestiranjem majhnih ali velikih stvari. Bistvo je v zaupanju in veri, da je le-to že na poti do vas.

Če ste težko jasni o tem, kaj si želite in se težko odločite, si na list papirja natančno napišite in opišite vaše želje. Če si želite novega partnerja, na list natančno napišite kvalitete, ki si želite, da jih ima. To je informacija, ki jo predeluje vaša leva polovica možganov. Nato se sprostite in si vizualizirajte to osebo. Tako boste vklopili še desno, kreativno polovico možganov. Ključ do uspeha je sinhrono delovanje leve in desne polovice možganov.

Potem poskrbite, da ste v sebi razvili enake kvalitete, kot jih pričakujete od partnerja. Če si želite toplega in odprtega partnerja, preverite ali ste tudi sami topli in odprti.

Če želite manifestirati nov avto, natančno napišite, kakšen avto si želite. Predstavljate si ga. Potem poskrbite, da boste oddajali vibracijo, ki je usklajena z vibracijo avtomobila, ki si ga želite. Če imate zavest »majhnega avtomobila« bo vaš trud, da manifestirate Rolls-Royca brez uspeha.

V sebi imejte dober občutek medtem, ko si predstavljate, da je želeno že v vašem življenju. Usmerite vašo pozornost na višje kvalitete tega česar si želite in se uskladite s tem. Če si želite opravljati točno določeno delo, ki vam bo prineslo občutek zadovoljstva, potem se osredotočite na ta občutek zadovoljstva. Delajte stvari, ki vam zbujajo občutek zadovoljstva toliko časa dokler se vaši notranji občutki ne uskladijo z delom, ki ga želite. Zmanifestiralo se bo!

Torej, na list papirja natančno napišite česar si želite. Poskrbite, da boste imeli za to pravo energijo. Uporabljate kvalitetne barve, saj ima vsaka svojo vibracijo. Napišite na vašo sliko »To in to ali nekaj boljšega naj se sedaj zmanifestira v najvišje dobro vseh«

Potem, ko ste to storili, pojdite na sprehod in počakajte, da riba pristopi do vas. Z drugimi besedami, odvežite se od želenega. Pridite nazaj in stopite v akcijo.

OM je zvok kreacije. Zvok ima vibracijo. Nekateri zvoki uničujejo, drugi zdravijo. OM čisti, umirja in pomaga pri manifestaciji. Ko ste naredili vse korake do manifestacije, se usedite, vizualizirajte željeno in »OMjate«. Pospešilo bo manifestacijo.

Tu je obnova korakov za aktivacijo Zakona manifestacije:

 1. Bodite mirni, v tišini in prisluhnite
 2. Bodite popolnoma jasni o tem, kaj si želite
 3. Sprostite se in vizualizirajte, kako prihaja k vam
 4. Uskladite se z vibracijo želenega
 5. Imejte popolno vero v to, da je že ne poti do vas
 6. Ostanite povsem fokusirani na vizijo in OMjate
 7. Ustrezno ukrepajte, pojdite v akcijo
Hvala!

Preberite tudi: Zakon uspeha

….z upoštevanjem zakonov Vesolja se počasi in vztajno naučimo usmerjati svoja življenja…le kdo si ne želi biti ČAROVNIK?   No, malo za res, malo za hec. Vsekakor pa si vsi želimo biti srečni, zadovoljni, zdravi, izpolnjeni in mirni v sebi. Ne poznam človeka, ki si želi biti nesrečen. Morda ta trenutek res je nesrečen, a zagotovo se ob tem ne počuti dobro.

Vsi strmimo k dobremu počutju. Vsak na svoj način iščemo pot do tja. Z vzponi in padci. A dejstvo je, ko nehamo iskati, takrat vse čudežno pride. Če sem se v življenju kaj zagotovo naučila, je to, da Vesolje, Univerzum, Višja sila, Bog ali kakorkoli že poimenujete to reč, resnično pošlje pomoč, ko jo potrebujemo. A najbolj hecno je to, da ste to Vesolje prav vi…No, kakorkoli že, z velikim veseljem z vami delim naslednjo skupino “zakonov”, ki vladajo življenju na Zemlji. Povsem preprosti osnovni zakoni vesolja:

Prvi, ki so ga poznali že predniki, je:

TAKO KOT ZGORAJ, TAKO SPODAJ

Tako kot zgoraj, tako tudi spodaj. To je prvi in osnovni zakon vesolja.

Starši imajo svojega otroka radi, ne glede na to ali je dojenček, malček ali že odrasel. V svojega otroka verjamemo, četudi je »težek«, ker prehaja skozi težavno obdobje v svojem Življenju. Mama se zaradi žalosti sicer prijema za glavo, ko opazuje vedenje svojega pubertetnika, vendar ga ne obsoja. Mama ve, da bo nekoč odrasel.

Starši ne odtegujejo svoje ljubezni otroku, ker je le-ta ljubosumen na svojo mlajšo sestrico in si želi več pozornosti. Pomagajo mu pri razumevanju novih in neznanih občutkov in pri soočanju z njimi. Tudi ko je otrok starejši, mu ne odtegujejo ljubezni, ker ima težave z domačo nalogo. Ponudijo mu pomoč.

Bog, vesolje, univerzum, višja sila (kakorkoli že imenujete) vas ne preneha imeti rado, četudi ste v čustveno turbulentnem obdobju. Prav tako vas ne obsoja.

»Vesolje vas nikoli ne preneha imeti rado in v vas vedno vidi razsvetljeno bitje, ne glede na to, kakšne »napake« delate na Zemlji«

Modri starši svoje otroke nežno in pametno spodbujajo pri razvijanju potencialov in talentov. A hkrati jim nudijo svobodo, da se učijo iz lastnih napak. Bolj senzibilen je otrok, več svobode pri odločanju potrebuje. Zavedati se je potrebno, da trpljenja ne moremo vedno preprečiti. Otroci se morajo soočiti tudi s posledicami svojih dejanj. Včasih je lastna (slaba) izkušnja edina pot učenja.

Na Zemlji imamo svobodno voljo. Če močno zaidemo s svoje poti, pomoč vesolja vedno pride. A kakorkoli že, vesolje nas ne bo prisililo, da delamo stvari v skladu z Njegovo voljo. Če si močno zatiskamo oči pred resnico in ne vidimo, da smo na napačni poti, bo stopil nazaj in pustil, da se stvari, lekcije, naloge naučimo po težji poti.

»Ko smo pripravljeni, nam vesolje odpre nova vrata. Pred tem, brez obsojanja, opazuje naše učenje na Zemlji.«

Želite ljudem, ki jih imate radi, da bi bili srečni, izpolnjeni in zdravi? Če jih imate resnično radi potem jim želite le dobro. Prav tako Vesolje za vas želi; da bi bili srečni, zdravi in izpolnjeni.

Nekoč sem govorila z žensko, ki je imela močan občutek krivde, ker je opravljala delo, ki ga je imela rada.  Vesolje želi, da uživate ob svojem delu in se dobro počutite.

Vesolje vam sporoča oz. pošilja vodstvo skozi sanje, meditacijo in intuicijo. Vendar hkrati ponuja popolnoma svobodno voljo pri tem ali sporočila vidite, sprejmete ali ne. Vašo odločitev, v vsakem primeru, brezpogojno podpira.

Imate torej svobodno voljo pri sprejemanju odločitev. Duša vedno hrepeni in si želi, da bi izbrali pot največje rasti. Kakorkoli že, večina se učimo, da sebične odločitve vodijo v bolezen, slabo počutje, neuspeh.

Pogostokrat na koncu ugotovimo, da nas je delovanje iz nižjega jaza – ko delujemo iz sebičnih namenov in za lastno korist, pripeljalo do slabega počutja.

Primer: John je bil staromoden, avtoritativen moški. Njegov star oče je ustanovil družinsko podjetje, ki ga je naprej predal svojemu sinu in le-ta naprej sinu, Johnu. John je domneval, da bo po njem, v upravljanje podjetje prevzel tudi njegov sin Ronald. Ronald pa je želel postati glasbenik. Kazal je velik potencial. A John, njegov oče, je bil nad tem razočaran. Poniževal je sinov glasbeni talent, ga čustveno izsiljeval, z njim manipuliral in naredil vse, da bi ga spravil v družinsko podjetje. John je trdil, da je takšno ravnanje v dobro njegovega sina, saj si z glasbeno kariero ne more ustvariti dostojnega življenja. Trdil je, da je sina le želel zavarovati pred razočaranjem.

Johnovo ravnanje je izviralo iz strahu. Bil je v konfliktu s sinom kot tudi z ženo, kar mu je dolgoročno prineslo tudi zdravstvene težave, težave s srcem. Sin Ronald je prekinil stike s svojo družino, da je lahko razvijal svoj glasbeni talent. Njegov oče se je počutil izoliranega, bil je bolan in negotov. A vse to so bile posledice njegovih sebičnih dejanj in poskusi nadziranja svojega sina. Modri starši spodbujajo svojega otroka k izražanju svojih talentov.

Odločitve temelječe na strahu prihajajo iz našega nižjega jaza. Modre odločitve prepoznate po tem, da se po odločitvi počutite srečne in zdrave. Odločitve, ki izvirajo iz ljubezni, višjega jaza prepoznamo torej po občutjih sreče, harmonije in veselja.

Vsi se radi počutimo cenjene in spoštovane. Ko se nam nekdo iz srca zahvali za delo, ki smo ga opravili, se počutimo zadovoljno in dobro. Želimo dati še več. Tako je tudi »zgoraj«. Vesolje je veselo, ko se zahvalimo za nekaj kar smo prejeli v svoje življenje. Vesolje poskrbi, da prejmemo še več tega.

Neprijetno je biti z negativno naravnano osebo. Če se trudite pomagati nekomu, ki se valja v »temi« in ne naredi ničesar, da bi si pomagal poiskati izhod ter postal bolj pozitiven, boste slej kot prej verjetno odšli. Če imate to osebo resnično radi, jo boste opazovali iz distance. Vesolje deluje enako.

Ko ste prijazni, je tudi vesolje prijazno do vas in obratno. Z vesoljem ni možno barantati.

…pa SREČNO!

Dolgo časa sem se spraševala, zakaj nekateri ljudje tako težko prosijo za pomoč ali tako težko pokažejo in izrazijo svojo ranljivost (ki by the way, je jasno, da vsi smo nekje tudi ranljivi). Najsi bodi za kakršno koli pomoč; pomoč pri delu, prijateljska pomoč, ko smo bolni, pomoč pri osebnih težavah. Vse že piska, alarmi so vklopljeni, vse je že rdeče, pa še vedno nič. Ker je prositi za pomoč znak šibkosti? Ranljivosti? Da, res je. Ko smo v težavah in prosimo za pomoč, takrat se pokažemo, da smo ranljivi, da smo šibki, da potrebujemo pomoč. Pa vendar smo ravno v tistem trenutku paradoksalno tudi najmočnejši. Ko zaprosimo za pomoč odpremo svoje srce in pokažemo svetu da smo ranljivi. To je pogumno dejanje. To je dejanje Ljubezni. Takrat se pravzaprav dvignemo nad svoj ego, nad svoj ponos in se dvignemo V SRCE. Tam in takrat smo NAJMOČNEJŠI.

Da, če želiš sprejeti pomoč, moraš biti na njo pripravljen. To je odlika pogumnih.

ZAKON PROŠNJE

Osnovni zakon na Zemlji št. 3.

»Takoj, ko ste pripravljeni prositi za pomoč. Ste jo pripravljeni sprejeti. Pripravljeni ste na modrost, ki prihaja s pomočjo. Višja sila vas bo podprla in pomoč bo prišla.«

Če želite pomoč se morate naučiti zaprositi za njo. Natančno tako delujejo duhovni zakoni na Zemlji. Dobili jo boste.

Če se boste vmešavali v prijateljeve skrbi in težave, z namenom da bi mu/ji pomagali, je to vsekakor bližnjica, da izgubite prijatelja. Še več, če želite pomagati osebi, ki ni zaprosila za vašo pomoč, mu/ji preprečite, da bi se stvari razpletle kot se morajo, kar je seveda učni proces, lekcija te osebe. Tako pravzaprav onemogočate osebi, da bi rasla na svoji poti in posledično še naprej deluje v omejenih in neuporabnih vzorcih. Ko nekomu vsilite svojo pomoč ali nasvet, nosite njegovo karmo, če gre kaj narobe. Velja, da ni primerno vstopati nepovabljen in velika verjetnost je, da bo vaša »pomoč« necenjena.

Seveda, če se oseba utaplja, boste pomagali. Tudi slepi osebi boste pomagali prečkati cesto. Potolažili boste bolno osebo. Kakorkoli, če se počutite razburjeno, slabo zaradi nereda, ki si ga je ustvarila oseba, je to pravzaprav vaš problem, ne njen. To je znak, da morate pogledati, kaj se dogaja z vami in ne reševati drugih.

Vseskozi prejemam vprašanja »kaj lahko storim z svojo teto? Odkar je umrl njen mož je tako žalostna in depresivna. Kar naprej ji govorim naj se že začne dobivati z drugimi« Odgovor je: Ko bo pripravljena, bo prosila za pomoč. Do takrat brskajte po sebi, delajte na sebi. Poiščite tisti del v sebi, ki si želi spoznati nove ljudi ali prepoznajte občutek zavrnitve, ko ne sprejme vaše pomoči.

»Skoraj sem že obupala nad svojo hčerko. Ne želi se poročiti z moškim, ki jo ima rad. Bojim se, da se nikoli ne bo poročila. Kako ji lahko pomagam?« Odgovor je: ko bo hči pripravljena pogledati svoje lastne strahove, bo pripravljena. Morda nekje globoko v sebi ve, da on ni pravi moški za njo. Morda se zaveda, da vas to spravlja v obup in je to le njen način, da vas »kaznuje«. Obstaja nešteto razlogov. Vsekakor pa vse nakazuje, da se morate poglobiti v sebe. Dokler vas sama ne prosi za pomoč, prenehajte nuditi pomoč.

TEŽKE SITUACIJE NA DELOVNEM MESTU

Težke in mučne situacije na delovnem mestu, so lahko odličen proces učenja in spoznavanja lekcij. Odlična odskočna deska za korak naprej. Lahko gre za novo usmeritev v karieri ali napredovanje na istem delovnem mestu.

Nobeno bitje svetlobe iz duhovne sfere se ne vmešava v vaše življenje. Seveda bi vas rešili pred hudo nesrečo, če seveda ni vaša karma ali smrtjo, če še ni prišel čas vašega odhoda.

Kakorkoli že, so poleg vas in s sočutjem in potrpežljivostjo opazujejo, kako ustvarjate zmedo v življenju ali iz situacije, če seveda to tisto, kar potrebujete za svojo rast. Vmešavanje bi preprečilo vaše učenje in odvzelo možnost, da postanete močnejši.

Pa vendar, včasih je dobro prositi za pomoč. Prošnja za pomoč ne pomeni, da kričite in jokate kot majhen otrok ali žrtev, ki ne želi prevzeti odgovornosti za svoja dejanja. Prošnja pomeni, da v miru pregledate situacijo in nato z notranjo mirnostjo in močjo, prosite za pomoč.

Nekateri ljudje, v skrbeh, vedno sprašujejo kdaj, kaj, kako, kdo, kje. Želijo imeti vse odgovore. To so pravzaprav zahteve in ne vprašanja. Prihajajo iz točke obupa in nezaupanja in ne iz osrediščenega centra moči. Oseba, ki spoštljivo hodi po duhovni poti, se bo za odgovor obrnila v sebe..

UČITELJ PRIDE, KO STE PRIPRAVLJENI…

Takoj, ko ste pripravljeni za nekaj več, se bo pojavil učitelj, ki vam bo znanje posredoval. To je lahko v obliki knjige, osebe, programa na televiziji…Ko ste pripravljeni oblikovati vprašanje, ste pripravljeni na odgovor.

Ko nekdo ponudi pomoč in vi ste jo pripravljeni sprejeti – to je »pogodba«. Če ponuja, ponuja, ponuja pomoč dokler jo ne sprejmete – to je pritisk. Pravzaprav ima problem oseba, ki pomoč ponuja.

POMOČ IZ DIMENZIJ SVETLOBE

Ko potrebujete pomoč angelov ali drugih bitij svetlobe se najprej umirite in »postavite« v svoj center. Meditirajte o tem, kaj si resnično želite. Bodite jasni in odločni o vaši želji. Nato prosite bitja svetlobe, naslovite svojo prošnjo na bitje, ki vam je blizu (angeli, vnebovzetni mojstri, buda itd itd.). Vedno vam bodo pomagali.

Moja hči je bila izčrpana in utrujen. Pa vendar jo je čakal še cel delovni dan, Postavila je vprašanje »kako naj si napolnim baterije, kaj naj storim, da bom imela več moči’« Kmalu zatem je peljala mimo avtomobila z oglasom, kjer je pisalo »AUM«. Vedela je, da je prejela odgovor. Om, aum, ohm je sveti zvok vesolja. Zelo močna mantra. Celo pot je mantrala »om« in ko je prišla v službo, se je počutila veliko boljše.

Zapomnite si: odgovor leži že v vprašanju. Bolj jasno je vprašanj, bolj jasen je odgovor, bolj polna je pomoč.

»Vesolje čaka, da vam lahko pomaga. Vse kar morate storiti je, da zaprosite.«

Tudi sama se vsak dan znova čudim in presenečam nad tem, kako enostavno in preprosto je lahko življenje. In prav najbolj preprosto je življenje srečnega človeka. Pa vsi se na veliko sprašujemo, kako biti srečen, izpolnjen in zadovoljen. Nihče ne ve kako. Ni znanstvenika, ki bi odkril formulo za srečo. Pišemo knjige, imamo delavnice, svetovanja…v končni točki vse samo zaradi tega, ker iščemo srečo. Ampak sreče ni moč iskati ali jo poiskati, sreča je stanje duha. Sreča nima nobene veze z razumom in logiko. Sreča ne komplicira, ne zapleta, ne razmišlja, ne analizira in povsem otroško preprosto samo je in za NJO SE JE TREBA SAMO ODLOČITI. Enostavno, kaj ne? J

Da se odločimo za srečo prehodimo dolgo pot. Kot otroci jo poznamo, vemo kaj je ONA, potem pa jo tekom odraslosti popolnoma izgubimo. Ponovno jo iščemo. Zunaj sebe. In je ne najdemo…Preden jo zopet zaživimo (če jo) mine veliko let, nekaterim celo življenje…

Le zakaj, ko pa je tako preprosto…

TAKO KOT ZNOTRAJ, TAKO ZUNAJ

Zakon št. dve

Zemlja je učilnica, kjer se učimo Življenja, Živeti skozi lekcije različnih oblik. Učenje na Zemlji je zastavljeno tako, da je ZUNANJU SVET natančna refleksija vašega NOTRANJEGA SVETA, notranjega doživljanja.

Če čutite jezo znotraj, v sebi boste slej ali prej v svoje življenje pritegnili jezno osebo ali jezne ljudi. Vaša jeza je lahko globoko zakopana. Tako globoko, da je niti ne zavedate več. Ti jezni ljudje vam nazaj zrcalijo vašo zanikano, potlačeno jezo.

Če v sebi nosite globok občutek zapuščenosti ali strah pred zapustitvijo (ki lahko izvira tudi iz preteklega življenja), vam bodo ljudje reflektirali, zrcalili ta občutek, strah v vas. Lahko vas bodo zapuščali tako da bodo odhajali iz vašega življenja, lahko bodo le čustveno odsotni ali bodo celo umrli.

Če ste zelo samokritični ali v mislih zahtevni do sebe boste v svoje življenje pritegnili osebo/osebe, ki vas bodo kritizirale, podcenjevale ali vas celo fizično napadle.

Oseba, ki se počuti varno, ljubljeno, zadovoljno in znotraj izpolnjeno, je avtomatično obkrožena z ljudmi, ki jo imajo radi. Vaša notranja »postavljenost«, integriteta se popolnoma ujema z ljudmi in situacijami okoli vas. Ljudje okoli vas bodo kreativni, širokosrčni, pošteni itd. prav do takšne mere kot ste to vse VI.

»Vesolje se dobesedno »organizira« tako, da vam zrcali Vašo resničnost«

Rek tako zunaj kot znotraj velja dobesedno.

Bob in Marguerite sta zaključila odnos v konfliktu. Bob je hrepenel po tem, da bi ustvarila mir in razrešila konflikt. Marguerite ni bila zainteresirana za sodelovanje. Verbalno ga je napadla kadarkoli sta se srečala. Bob je bil že popolnoma obupan. Ni se maral prepirati in ni več vedel, kako umiriti in razrešiti situacijo.

Dober in moder prijatelj mu je rekel »Bob ona se počuti ogroženo. Ni še pripravljena skleniti mir. Edino kar lahko storiš je, da sam s seboj skleneš mir, najdeš mir v sebi.«

To je spoznanje je bilo zanj takšno razsvetljenje, da je jokal od sreče ob spoznanju. Duhovni zakoni so povsem preprosti. Mir znotraj vas, pelje do miru zunaj vas. Ko bo dovolj ljudi na svetu našlo notranji mir, bo avtomatično zavladal mir na svetu.

Zakon Tako zunaj kot znotraj velja tudi za fizično telo. Občutki znotraj dobesedno »gradijo« naše telo. Če se počutimo čustveno ali seksualno šibki, bomo okoli trebuha in bokov ter področji, kjer zadržujemo svoje občutke gradili maščobo, po domače »se redili« in s tem postavili zaščito pred zunanjim svetom. Če se znotraj ne počutimo ljubljene bomo maščobo kopičili v predelu prsi, da zaščitimo svoje srce. »Mačoti« z velikim mišičastim prsnim košem pogostokrat skrivajo svoja čustva in ranljivost. Ženska z velikimi prsmi običajno izraža potrebo po tem, da je negovana.

Vaše telo je zrcalo vaših globokih, včasih nezavednih občutkov in čustev.

Če imate bolečino v vratu, se vprašajte »Komu dovoljujem, da je bolečina v mojem vratu?« Povsem mogoče je, da ste bolečina sami sebi. Enako velja za bolečino v krži. Kdo je bolečina v križu? Bolečina v prsih – komu dovoljujem, da me prizadeva? Če slabo slišite, se vprašajte, česa ne želite videti?

Desna stran je povezana z moškimi, odnosm z moškim, prihodnostjo, kariero, delom. Leva stran pa je povezana z žensko, ženskami, preteklostjo in družinskim življenjem.

Zemlja je čudovita učilnica, ki nam vedno ponuja priložnosti za učenje o sebi.

Vaše živali vam bodo zrcalile vaše notranje kvalitete. Kakšne so vaše živali? Kakšne kvalitete imajo? Ko včasih v šali rečemo, da je pes enak kot lastnik, se ne zavedamo, da je to pravzaprav resnica. Živali odsevajo vaše karakteristike. Oseba, ki deluje mirna in prijetna navzven in ima žival, ki je agresivna, ne izraža svoje potlačene jeze. Oseba, ki je zmedena in raztresena in ima čudovito žival, ni v stiku s svojo čudovitostjo.

Naši voditelji, predsedniki odsevajo kolektivno zavest države, naroda.

Ko želimo nekaj spremeniti v svojem življenju, moramo najprej pogledati svoje notranje stanje, naša prepričanja, verovanje. Če želimo spremeniti družbo, se mora znotraj spremeniti dovolj ljudi.

Dolgo časa sem se spraševala, zakaj nekateri ljudje tako težko prosijo za pomoč ali tako težko pokažejo in izrazijo svojo ranljivost (ki by the way, je jasno, da vsi smo nekje tudi ranljivi). Najsi bodi za kakršno koli pomoč; pomoč pri delu, prijateljska pomoč, ko smo bolni, pomoč pri osebnih težavah. Vse že piska, alarmi so vklopljeni, vse je že rdeče, pa še vedno nič. Ker je prositi za pomoč znak šibkosti? Ranljivosti? Da, res je. Ko smo v težavah in prosimo za pomoč, takrat se pokažemo, da smo ranljivi, da smo šibki, da potrebujemo pomoč. Pa vendar smo ravno v tistem trenutku paradoksalno tudi najmočnejši. Ko zaprosimo za pomoč odpremo svoje srce in pokažemo svetu da smo ranljivi. To je pogumno dejanje. To je dejanje Ljubezni. Takrat se pravzaprav dvignemo nad svoj ego, nad svoj ponos in se dvignemo V SRCE. Tam in takrat smo NAJMOČNEJŠI.

Da, če želiš sprejeti pomoč, moraš biti na njo pripravljen. To je odlika pogumnih.

ZAKON PROŠNJE

Osnovni zakon na Zemlji št. 3.

»Takoj, ko ste pripravljeni prositi za pomoč. Ste jo pripravljeni sprejeti. Pripravljeni ste na modrost, ki prihaja s pomočjo. Višja sila vas bo podprla in pomoč bo prišla.«

Če želite pomoč se morate naučiti zaprositi za njo. Natančno tako delujejo duhovni zakoni na Zemlji. Dobili jo boste.

Če se boste vmešavali v prijateljeve skrbi in težave, z namenom da bi mu/ji pomagali, je to vsekakor bližnjica, da izgubite prijatelja. Še več, če želite pomagati osebi, ki ni zaprosila za vašo pomoč, mu/ji preprečite, da bi se stvari razpletle kot se morajo, kar je seveda učni proces, lekcija te osebe. Tako pravzaprav onemogočate osebi, da bi rasla na svoji poti in posledično še naprej deluje v omejenih in neuporabnih vzorcih. Ko nekomu vsilite svojo pomoč ali nasvet, nosite njegovo karmo, če gre kaj narobe. Velja, da ni primerno vstopati nepovabljen in velika verjetnost je, da bo vaša »pomoč« necenjena.

Seveda, če se oseba utaplja, boste pomagali. Tudi slepi osebi boste pomagali prečkati cesto. Potolažili boste bolno osebo. Kakorkoli, če se počutite razburjeno, slabo zaradi nereda, ki si ga je ustvarila oseba, je to pravzaprav vaš problem, ne njen. To je znak, da morate pogledati, kaj se dogaja z vami in ne reševati drugih.

Vseskozi prejemam vprašanja »kaj lahko storim z svojo teto? Odkar je umrl njen mož je tako žalostna in depresivna. Kar naprej ji govorim naj se že začne dobivati z drugimi« Odgovor je: Ko bo pripravljena, bo prosila za pomoč. Do takrat brskajte po sebi, delajte na sebi. Poiščite tisti del v sebi, ki si želi spoznati nove ljudi ali prepoznajte občutek zavrnitve, ko ne sprejme vaše pomoči.

»Skoraj sem že obupala nad svojo hčerko. Ne želi se poročiti z moškim, ki jo ima rad. Bojim se, da se nikoli ne bo poročila. Kako ji lahko pomagam?« Odgovor je: ko bo hči pripravljena pogledati svoje lastne strahove, bo pripravljena. Morda nekje globoko v sebi ve, da on ni pravi moški za njo. Morda se zaveda, da vas to spravlja v obup in je to le njen način, da vas »kaznuje«. Obstaja nešteto razlogov. Vsekakor pa vse nakazuje, da se morate poglobiti v sebe. Dokler vas sama ne prosi za pomoč, prenehajte nuditi pomoč.

TEŽKE SITUACIJE NA DELOVNEM MESTU

Težke in mučne situacije na delovnem mestu, so lahko odličen proces učenja in spoznavanja lekcij. Odlična odskočna deska za korak naprej. Lahko gre za novo usmeritev v karieri ali napredovanje na istem delovnem mestu.

Nobeno bitje svetlobe iz duhovne sfere se ne vmešava v vaše življenje. Seveda bi vas rešili pred hudo nesrečo, če seveda ni vaša karma ali smrtjo, če še ni prišel čas vašega odhoda.

Kakorkoli že, so poleg vas in s sočutjem in potrpežljivostjo opazujejo, kako ustvarjate zmedo v življenju ali iz situacije, če seveda to tisto, kar potrebujete za svojo rast. Vmešavanje bi preprečilo vaše učenje in odvzelo možnost, da postanete močnejši.

Pa vendar, včasih je dobro prositi za pomoč. Prošnja za pomoč ne pomeni, da kričite in jokate kot majhen otrok ali žrtev, ki ne želi prevzeti odgovornosti za svoja dejanja. Prošnja pomeni, da v miru pregledate situacijo in nato z notranjo mirnostjo in močjo, prosite za pomoč.

Nekateri ljudje, v skrbeh, vedno sprašujejo kdaj, kaj, kako, kdo, kje. Želijo imeti vse odgovore. To so pravzaprav zahteve in ne vprašanja. Prihajajo iz točke obupa in nezaupanja in ne iz osrediščenega centra moči. Oseba, ki spoštljivo hodi po duhovni poti, se bo za odgovor obrnila v sebe..

UČITELJ PRIDE, KO STE PRIPRAVLJENI…

Takoj, ko ste pripravljeni za nekaj več, se bo pojavil učitelj, ki vam bo znanje posredoval. To je lahko v obliki knjige, osebe, programa na televiziji…Ko ste pripravljeni oblikovati vprašanje, ste pripravljeni na odgovor.

Ko nekdo ponudi pomoč in vi ste jo pripravljeni sprejeti – to je »pogodba«. Če ponuja, ponuja, ponuja pomoč dokler jo ne sprejmete – to je pritisk. Pravzaprav ima problem oseba, ki pomoč ponuja.

POMOČ IZ DIMENZIJ SVETLOBE

Ko potrebujete pomoč angelov ali drugih bitij svetlobe se najprej umirite in »postavite« v svoj center. Meditirajte o tem, kaj si resnično želite. Bodite jasni in odločni o vaši želji. Nato prosite bitja svetlobe, naslovite svojo prošnjo na bitje, ki vam je blizu (angeli, vnebovzetni mojstri, buda itd itd.). Vedno vam bodo pomagali.

Moja hči je bila izčrpana in utrujen. Pa vendar jo je čakal še cel delovni dan, Postavila je vprašanje »kako naj si napolnim baterije, kaj naj storim, da bom imela več moči’« Kmalu zatem je peljala mimo avtomobila z oglasom, kjer je pisalo »AUM«. Vedela je, da je prejela odgovor. Om, aum, ohm je sveti zvok vesolja. Zelo močna mantra. Celo pot je mantrala »om« in ko je prišla v službo, se je počutila veliko boljše.

Zapomnite si: odgovor leži že v vprašanju. Bolj jasno je vprašanj, bolj jasen je odgovor, bolj polna je pomoč.

»Vesolje čaka, da vam lahko pomaga. Vse kar morate storiti je, da zaprosite.«

VIR IN PREVOD: A little light on the spiritual law, Diana Coooper

Preberite tudi: O sreči

Hvala

Za vsa vprašanja, prošnje odprtega srca :) sem na voljo: vsezadobrovoljo@gmail.com

ZAKON PRIVLAČNOSTI

Spominjam se, kako sem se igrala z magneti, ko sem bila majhna. Bila sem navdušena nad tem, kako se magneti med seboj spajajo in privlačijo in hkrati odbijajo. Takrat nisem razumela zakonov fizike, a bilo mi je v veliko zabavo.

Če imate na sebi prilepljene magnete, pričakujete, da se bodo nekatere stvari na njih »prilepile« in druge odbile. Tako se dogaja tudi v Življenju. Nezavedno ustvarjate, prenašate energijo. Nekatere vaše kvalitete magnetično privlačijo, druge odbijajo. Nekatere situacije nimajo magnetičnega vpliva na vas, gredo preprosto mimo vas, druge se zalepijo. Npr: v svoje življenje ne boste pritegnili revščine in lakote, ker preprosto v sebi nimate te vibracije.

Radijski sprejemnik lovi frekvence radijskih postaj. Če želite poslušati točno določen program morate radio nastaviti na točno določeno frekvenco. Enako je z vami – vi ste kot radijski sprejemnik. V eter oddajate zgodbo vaših podzavestnih vzorcev, čustev, misli, zanikanj, dvomov, tistega kar vam je všeč in tistega kar vam ni všeč.

Predstavljajte si, da želite poiskati zanimiv program. Na tisoče jih je, na katere se lahko uglasite, vi se morate samo odločiti na katerega se boste uglasili. Torej, katerega??? Na nekatere se lahko uglasite takoj. Nekateri ujamejo vašo pozornost takoj, drugi kasneje, nekateri nikoli. Lahko so težki, smešni, dolgočasni, zanimivi, nasilni ali umirjeni. Nekaj je na/v njih kar vas vleče, da ostanete priklopljeni na njih. Nekaj na njih vam je všeč, nekaj vas odbija, a ostajate povezani.

PRIVLAČNOST MED LJUDMI

Enako velja za privlačnost med ljudmi. Ljudje, ki ne vibrirajo na naši frekvenci, nas preprosto ne privlačijo. Gredo mimo nas.

Vibracija, ki jo imate je sestavljena iz vaše zavestne in nezavedne energije, nekaj odbija, nekaj magneti – privlači, nekaj je nevtralno. Zakon, ki stoji za tem je: enako privlači enako.

V svoje življenje pritegnemo ljudi in situacije, ki so enake naši vibraciji. Ta zakon je nezmotljiv.

Negativne lastnosti kot so obup, depresija, žalost, neprijaznost, brezbrižnost, oddajajo nizke vibracije. Če v sebi nosimo te vibracije ali elemente teh lastnosti, bomo v svoje življenje pritegnili nekoga z enako energijo. Lastnosti kot so ljubezen, prijaznost, veselje, velikodušnost, nosijo visoko vibracijo in posledično privlačijo ljudi z natanko takšno vibracijo.

ZAKAJ JE ON/ONA V MOJEM ŽIVLJENJU?

Velikokrat slišim, da ljudje rečejo oz. se sprašujejo »zakaj je on/ona v mojem življenju?« Tako je negativen in nič meni podoben. Ali »zakaj me je ta oseba prevarala? »Tako pošten/a sem.

Duhovni zakon je nezmotljivo natančen. Vesolje nam pošilja ogledala, da se v njih pogledamo. Poglejte okoli sebe in prepoznajte karakterne lastnosti ljudi okoli sebe. Z namenom so v vašem življenju. Bolj kot zanikamo in se upiramo temu, da/zakaj je nekdo v našem življenju ali zakaj prihaja v naše življenje vedno isti tip osebnosti ali se srečujemo z vedno podobnimi/enakimi situacijami, bolj močno naš višji jaz od nas želi, da pogledamo v ta ogledala in se soočimo s svojimi sencami. Ta del, ki ga zanikamo, je negativni aspekt v nas.

Če si želite resnični partnerski odnos, vaš partner pa ni pripravljen nanj, poglejte v svoj strah pred tem, da bi se vezali. On/Ona preprosto ne bi bil/a tam, če bi bili sto odstono prepričani, da si tega želite.

V trenutku, ko razrešite prepričanje, ki leži »tam spodaj«, bo druga oseba pripravljena ali pa bo zapustila vaše življenje i bo prišel nekdo, ki bo pripravljen.

Oseba, ki je vedno vesela in nasmejana, okoli sebe pa ima ljudi, ki so depresivni, jih je v svoje življenje pritegnila, da bi ji zrcalili njeno nesrečo.

Obup iz življenja odbija. Poznala sem par, ki si je neizmerno želel otroka. Bila sta že povsem obupana, ker ona ni in ni zanosila. Poskusila sta že vse. Ni bilo nobenega razloga, zdravstvenega, fizičnega ali drugega, zaradi katerega ne bi mogla zanositi. Šla sta k jasnovidcu, ki jima je povedal, da duša že čaka, da vstopi v fizično telo, a ji njun obup preprečuje, da bi se to dejansko zgodilo. Odločila sta se, da se bosta predala življenju in ga brez skrbi uživala tudi brez otroka. Takoj ko sta to storila, se je zgodil energetski preskok. Od sebe sta oddajala energijo zadovoljstva, Vesolje je to »zaznalo« in kar naenkrat je ona zanosila.

V ISKANJU PARTNERJA…

Zelo podobno se zgodi, ko si nekdo obupano želi partnerja. Pa ga ni. Ljudje nezavedno začutijo obup in se umaknejo. Ko spremenijo svojo energijo v odprto, ljubečo in sprejemajočo, se zgodi da oseba vstopi v naše življenje.

Naša nezavedna prepričanja privlačijo osebe in situacije. Če  v sebi verjamete, da si ne zaslužite dobrega, boste v življenje pritegnili osebo, ki bo z vami grdo ravnala – nastavila vam bom ogledalo vaših prepričanj.

Če verjamete, da morate pomagati drugim, služiti družbi, boste v življenje pritegnili ljudi, za katere boste na neka način skrbeli.

Če verjamete, da vas nihče ne razume, boste privlačili ljudi, ki vas ne razumejo.

Poznam žensko, ki je venomer privlačila partnerje, ki so jo na nek način prevarali, pretentali. Spoznala je, da ima nezavedno prepričanje, da ni varno zaupati, kar je dovolilo, da so v njeno življenje vstopali partnerji nevredni zaupanja. Ko je ozdravila prepričanje, je pritegnila zaupanja vrednega partnerja.

Ženska po imenu Jane je bila izredno lepa in privlačna ženska, ob prvem stiku družabna in »pozitivna«, a če si se z njo zapletel, je bilo kot v močvirju. V odnosu je postala zahtevna, ljubosumna, prava kraljica drame. Seveda je oddajala vibracijo, s katero je v življenje pritegnila igralca, ki je v njeni drami igral svojo vlogo. Privlačila je torej prave moške za svojo lekcijo. Vedno se pritoževala čez moške v svojem življenju. Obtoževali so jo. To se je ponavljalo dokler ni spremenila svoje vibracije.

Če moški oddaja vibracijo »rad nadziram« bo avtomatično iskal žensko, ki jo bo lahko nadziral. Ženska bo dovolila dominanco. To je zagotovo nezavedna težnja. Močna ženska ne nosi v sebi te vibracije.

Oseba, ki v svoje življenje privlači vedno isti tip človeka, venomer oddaja isto vibracijo.

ZAKON PRIVLAČNOSTI DELUJE NA VEČ NIVOJIH

Če mislite negativno, privlačite negativne osebe in situacije ter obratno. V trenutku, ko ste pripravljeni spustiti in ozdraviti negativna prepričanja, čustva, misli, se bo pojavil zdravitelj, ki vam bo pomagal.

Ko se v vašem življenju nekaj ne dogaja kot si želite, preglejte svoja nezavedna prepričanja in občutke. Spremenite jih in nato pritegnite kar želite.

Če si npr. želite predanega in ljubečega partnerja, preglejte kako ljubeči in predani ste sebi. V trenutku ko postanete ljubeči in predani sebi, se bo vaš partner spremenil ali pa bo odšel.

Če se počutite ničvredno in se ponižujete, boste pritegnili osebo, ki vas bo zlorabila na isti način kot čutite do sebe. In seveda obratno.

Kaj pa osebe, ki delajo z odvisniki od drog in zločinci? To je lahko dogovor, ki je bil sklenjen še pred prihodom na Zemljo, lahko pa gre za karmo in nerazrešene stvari iz preteklih življenj.

Pošiljajte pozitivne misli in čakajte na čudež!

»Vi ste magnet, vi privlačite sebi enako«

ZAKON (NE)NAVEZANOSTI

»Če želite biti svobodni se odvežite od vsega in vsakogar. To je prvi pogoj za rast.«

V življenju lahko imate karkoli si želite, a če je vaša lastna vrednost in sreča od tega odvisna, sta na to navezani. Vsak oseba ali stvar na katero ste navezani lahko z vami manipulira. Od trenutka ko ste navezani, niste več svobodni. Ste lutka na vrvici, marioneta.

Vesolje je ocean energije. Vse se premika in giblje. Dogaja se ples med atomi. V tem velikanskem kotlu energije so ljudje, ki so povezani. Skupaj pridejo in se srečajo ne glede na razdaljo in ostajajo povezani iz življenja v življenje. Ta vez oz. vezi lahko predstavljajo tudi velikansko nadlogo. Energetsko to pomeni »bonganje«, vlečenje in porivanje energije, misli in čustev. Običajno brez kakršnega koli zavedanja, kaj se sploh dogaja in kakšen vpliv imata osebi drug na drugega.

Vezi nastanejo med ljudmi, ki imajo med seboj nerazrešene stvari. Vsakič, ko smo na takšno osebo jezni, ko smo ljubosumni, ko ji zavidamo, ko smo zaradi nje prizadeti ali jo potrebujemo, ustvarimo vezi, ki nas priklenejo na to osebo. Če konstantno tej osebi pošiljate negativne misli, se male vezi oblikujejo v debele energetske vozle in močne vezi. Osebi ostaneta povezani in »obtičita« skupaj dokler se vezi ne sprostijo.

NAVEZANOST NA PREDMETE

Prav tako smo lahko navezani na stvari. Negativne energije, kot so pohlep, ponos, materialna potreba – odvisnost, zavidanje lahko ustvarijo debele negativne energetske vezi z objekti kot so hiše, avtomobili, delovna mesta, banke itd. Ujeti smo v željo, težnjo po materialnem bogastvu.

MOJSTER JE NENAVEZAN, JE SVOBODEN

Neodvisen je od ugleda, položaja v družbi, financ in čustvenih potreb. Svoboden je, a hkrati neverjetno močan.

Lahko živite v čudovitem domu. Seveda. Vesolje to za vas želi. Kakorkoli, če v tem čudovitem domu MORATE živeti, ker predstavlja z vas ugled, status v družbi ali varnost, potem ste ujeti. Vezi vas vežejo na ta dom in ste čustveno privezani nanj, dokler ne spremenite svojega vedenja, pogleda.

Mojster lahko živi in uživa v fantastičnem domu, kakorkoli, če mu je odvzet, nima nanj to nikakršnega posebnega vpliva.

Lahko uživate v različnih odnosih. Vir, Vesolje za vas želi, da ste srečni v ljubezni. POTREBA po tem odnosu, vas veže na to osebo in rezultat je, da ste v tem odnosu ujeti in čustveno odvisni od njega. Tovrstni odnosi vas tako močno vežejo, da je težko stvari videti objektivno in/ali oditi iz odnosa.

NAVEZANOST OTROCI:STARŠI

Ko starši postanejo preveč navezani na svoje otroke, jim onemogočajo, da odrastejo in zapustijo dom. Med starši in otroci se tako težko vzpostavijo zdrave in zrele vezi.

Navezanost je POGOJENA ljubezen. Mojster ljubi brezpogojno, kar ne ustvarja vezi. Ljudem, ki jih ima rad dovoli, da so svobodni in da so to kar so. Če nekdo, ki ga ima radi umre seveda žaluje, vendar ni zanj konec življenja. Ostaja v svojem centru.

KAKO SE OSVOBODITI VEZI?

Če od nekoga želite, da se vede na določen način in je to pogojoj, da ga imate radi, potem to ni Ljubezen. To je navezanost.

Takšne vezi se lahko sprostijo na različne načine. Razreši in osvobodi vezi Ljubezen. Tako osvobodite tudi sebe. Ko osebo sprejmemo takšno kot je, takrat se nam pokaže v svoji najlepši luči. To je Ljubezen.

Odpuščanje razreši vezi za vedno. Približujemo se koncu obdobja, ko čakamo da se na planet zlijejo nove energije. To pomeni, da se bomo srečevali z osebami – vezmi, ki jih imamo z njimi, ki smo jih ustvarili skozi življenja. Naša duša želi, da se soočimo z njimi in osvobodimo vse, kar je nerazrešenega ter se svobodno premaknemo naprej.

Ko osebi, ki vas je kakorkoli prizadela odpustite. Osvobodite sebe in osebo.

Sram in krivda vas držita v preteklosti. Ko ste pripravljeni odpustiti sebi za vaša pretekla dejanja, razrešite vezi in spomin na preteklost se izbriše.

Zelo dober način za osvobajanje vezi je z vizualizacijo in namero.

John in Jean sta obtičala v odvisnem odnosu. Obtoževala sta drug drugega. Oba sta bila sovražno nastrojena. Hotela sta narazen, a noben od niju ni imel poguma to storiti. John je prišel na delavnico na kateri je osvobodil vezi. Prišel je z jasno namero, da želi osvoboditi sebe in Jean. Med vizualizacijo je videl jasno sliko vezi in vrvi, ki ju vežejo. Prosil je angele za razrešitev. Videl je, kako se vezi režejo in odpadajo. Potem je čutil olajšanje in svobodo.

Ko je prišel domov se je zgodila zanimiva stvar. Ker je bil odvezan je Jean videl drugače. Brez negativne energije uperjene proti njej, se je spomnil kakšen smisel za humor ima Jean, njenega entuziazma in dobrote. Ponovno se je zaljubil v njo. Odnos se je popolnoma spremenil.

V nekaterih primerih je rezultat odvezave lahko tudi ta, da se odnos popolnoma prekine in osebi odideta vsaka svojo pot.

»Nenavezanost je pogoj za »razsvetljenje«

ZAKON ODPORA/UPORA

»Čemurkoli se upirate, vztraja v vašem življenju. Energijo uporabljate za boj proti temu, zato vas to izčrpava. Pozdravite tisto, kar si želite v življenju«

Opazovala sem dva otroka med igro. Punčka je za svoje prijatelje v otroškem kotičku priredila zabavo. Poklicala je tudi svojega brata, a ko je pristopil, ga je odrinila in za njim zaloputnila z vrati. Ni ga pustila notri. Prepir se je nadaljeval in mala punčka je postajala vse bolj jezna medtem, ko je svojemu bratu želela preprečiti vstop na zabavo.

Odrasli se smejimo otrokom in si ob tem mislimo, kako smešni so, pa vendar pogostokrat počnemo prav enake stvari.

Vedno, ko svojo pozornost usmerimo na nekaj, to stvar kličemo k sebi. S svojimi mislimi in prepričanji vabimo ljudi, situacije in materialne stvari v svoje življenje. Ko prispejo v naše življenje in če nismo povsem prepričani, da si jih zares želimo, jih odrinemo stran.

Klepetala sem s svojo sosedo, ki je z menoj delila prepričanje. Bila je povsem prepričana, da bo na Božično večerjo k njim prišla tudi tašča in uničila cel večer. Povedala je »Že vse jasno vidim. To bo nočna mora.« Seveda so njena močna pričakovanja, predstave o tem kaj se bo zgodilo in strahovi naravnost klicali taščo na večerjo. Njena jeza je zapirala vrata pred njo. Moja soseda je vso svojo vitalno energijo vlagala v odpor.

ALI SE UPIRATE?

Mnogo ljudi uporablja Zakon odpora brez zavedanja o tem. Vaše nezavedno in Vesolje delujeta natančno tako kot računalnik. Računalniku ne morete ukazati naj ne odpira določenih map, ker ne sprejema negativnih navodil. Računalnik bo »predvidel«, da želite odpreti mapo in jo bo odprl.

NEZAVEDNO NE POZNA RAZLIKE MED POZITIVNIM IN NEGATIVNIM

Vaša zavest lahko loči med pozitivnim in negativnim, nezavedno te razlike ne pozna. Medtem, ko se zavestno osredotočate na vožnjo z avtomobilom, zavestno gledate televizijo oz. se močno osredotočate na neko stvar, takrat vaše nezavedno prejema informacije. Npr.: Otrok se osredotoča na svojo domačo nalogo, njegov zavestni um je popolnoma okupiran z nalogo. V tem trenutku v sobo vstopi mama in otroku reče »Le glej, da NE BOŠ naredil kaj narobe«. Otrokovo nezavedno vsrka informacijo tako, da izloči oz. sploh ne prepozna besede »ne«. Nezavedno sprejme njeno izjavo kot »Le glej, da BOŠ naredil kaj narobe«

Veliko bolje je, če se izražamo pozitivno »Rešuj pravilno«

Enako velja za moškega, ki je popolnoma osredotočen na delo. V pisarno stopi žena in mu reče »Ne pozabi na večerjo«. »V zraku« se že pojavlja problem. Bolj pametno je reči »Spomni se na večerjo, ki jo imamo danes ob osmih.«

PONAVLJATE MISEL IN POSTALA BO DEL VAŠEGA ŽIVLJENJA

Če dovolj dolgo ponavljate neko misel ali rek, bo slej ali prej vstopila v vaše nezavedno.

Nekateri ljudje so bolni, ker se upirajo bolezni. Če si venomer ponavljate »Ne želim biti bolan«, se v vaše nezavedno vtisne »Želim biti bolan«. Vaš »računalnik« – nezavedno poišče program, ki bo v vašem življenju ustvaril bolezen.

Vaše nezavedno je zelo dojemljivo za sporočila tudi, ko ste sproščeni. Ko se sproščate zunaj na soncu, ne razmišljate o skrbeh, ker se vaši strahovi lahko uresničijo. To je odličen čas za vizualiziranje tistega, kar si resnično želite.

»Ne morem«, »Ne bom« in podobne negativne besedne zveze prikličejo Zakon odpora.

Misel »nikoli ne bom našla popolnega partnerja za mene« resnično odriva le-tega iz vašega življenja.

»Ne želim biti revna« kliče revščino v življenje. »Ne morem živeti v tej grozni hiši« vas veže na to hišo. »Nisem težka oseba« – če to ponavljate dovolj dolgo, boste postali težka oseba. Z izjavo »nikoli ne bom takšna kot moja mama« postajate natančno takšna. Postanete to, čemur se upirate.

SEM ZDRAVA je besedna zveza, ki v vašem računalniku poišče program in pritegne v vaše življenje zdravje.

ZASLUŽIM SI POPOLNEGA PARTNERJA

POZDRAVLJAM OBILJE IN BOGASTVO

ŽIVIM V ČUDOVITEM DOMU

SEM MODRA vzpostavlja stik z vašo notranjo modrostjo.

Nikoli se ne upirajte neuspehu in revščini. Namesto tega privlačite uspeh in bogastvo. Vedno raje  pozdravljajte pozitivno, kot da se upirate negativnemu.

SPUŠČANJE NADZORA IN KONTROLE OSVOBAJA ENERGIJO

Mladi moški je po mojem predavanju na temo obilje stopil do mene. Povedal mi je, da je med poslušanjem doživel pomembno spoznanje. Do tega trenutka se je počutil, da si v življenju ne zasluži najboljšega. Ugotovil je, da se je do tega trenutka upiral vsemu, kar si je v neki globlji točki pravzaprav močno želel. Nekaj tednov kasneje sem ga opazila na angelski delavnici. Povedal mi je, da se je prenehal upirati in je začel pozdravljati, sprejemati tisto, kar si je resnično želel. Ta preskok v njegovem razmišljanju, čutenju, vedenju in pogledu na obilje je transformiralo njegovo življenje.

Včasih je za spremembo potrebno več časa. Če ste se dolgo časa upirali osamljenosti, se je v vas ustvarila velika energetska tvorba strahu pred osamljenostjo. Lahko ste za zadrževanje tega strahu porabili, vložili veliko energije in je zato potrebno več časa, da boste strah transformirali.

Zelo dober način za transformacijo strahu je, da na list papirja napišete vse vaše strahove in list nato sežgete. Nato na nov list napišite, kaj si želite in začnite to privlačiti v svoje življenje. Ugotovili boste, da imate več energije.

Dve osebi, ki želite poriniti balvan v določeno smer, se bosta postavili na isto stran in potiskali. Balvan se bo pomikal. Če bosta osebi stali vsaka na svoji strani in porivali, se bo premaknil le v smeri najmočnejšega. Tako se odvijajo tudi vaši notranji boji, osebnostni boji, boji različnih delov v vas. Če naša dva pola osebnosti porivata v isto smer, se bomo premikali. Če se dela med seboj odrivata, upirata, obtičimo. Na primer: če se del nas ni pripravljen vezati v partnerskem odnosu, bomo ustvarjali »porini-vleci« situacije v odnosu. Odnos bo obtičal na isti točki in spraševali se bomo, zakaj smo tako utrujeni.

Če z nekom delate na projektu in imata oba isto vizijo, je skoraj gotovo, da bo projekt uspešen. Če sta v konfliktu se bo projekt odvijal počasi. Ta oseba ni v vašem življenju po naključju. On ali ona vam zrcali vaše dvome, strahove.

POGLED V SEBE

Ozrite se vase in se odločite, kaj si zares želite. Kakšna je vaša vizija? Ko razrešite notranji konflikt, druga oseba odide iz vašega življenja ali pa spremeni svoje vedenje.

Zakon odpora/upora se sproži, ker v sebi nosite zavest, da ste žrtev. Žrtev je oseba, ki druge krivi za težave v svojem življenju in nikakor ni zmožna skrbeti za sebe. Če oseba razmišlja »Usmili se me. Ne morem skrbeti sama za sebe.« ali »Tako sem nesrečna« lahko zagotove veste da ste/je to vloga žrtve. Oseba se upira obilju v življenju. Če oseba krivi drugega za težave, ki se mu/ji dogajajo, ta oseba ni pripravljena sprejeti odgovornosti za to, kar je pravzaprav sama ustvarila.

Poklicala me je gospa po imenu Andrea in se pritoževala čez svojega moža. Dejala je »Ta grozna situacija, ki jo imava v najinem zakonu, je povsem njegova krivda. Vsak večer gre ven na pivo. To me tako jezi«. Očitno se je upirala prevzeti odgovornost za svoje vedenje, ki je povzročilo, da je odhajal od doma. Upirala se je njegovim dobrim kvalitetam. Rekla mi je, da mož sploh nima dobrih kvalitet. Rekla sem ji naj sebe naslika. Kasneje je Andrea naslikala sebe kot jezno svetnico. Šele takrat je uvidela, se prenehala upirati in začela sprejemati sebe in svoja dejanja. Postala je mirnejša. Sprememba se je pokazala tudi tako, da je mož več večerov preživel doma. Ona pa je v njem iskala dobre kvalitete. Skupaj sta se imela vse lepše. Ko ga je prenehala obtoževati in se prenehala upirati njegovim odhodom ter pozdravljati njegove kvalitete in se veselila, ko je ostal doma, se je izboljšal tudi njun zakon.

Ko se počutimo jezne ali krive odrivamo od sebe veselje in pozabimo na svojo čudovitost.

Večina izmed nas se je kdaj upiralo delu, ki ga opravljamo. Upiramo se likanju dokler kup oblačil ne postane zares velik. Upiramo se urejanju vrta dokler se popolnoma ne zaraste, itd. itd.

VSE ČEMUR SE UPIRATE VAM NEKAJ SPOROČA

Če se upirate revščini, poglejte v sebe kaj vam revščina pove. Ali se morda bojite pomanjkanja. Česa natančno se bojite? Odprite se temu, česar si resnično želite, ne tistemu česar si ne želite.

Torej, če ste ostali brez službe, ni po naključju. Aktivirali ste vesoljni zakon, ki vam je odvzel službo. Vse je z namenom. Preglejte razlog, ki tiči za tem. Ste bili nezadovoljni z delom? Vesolje je prejelo vaše sporočilo, da si ne želite tega dela.

»Prenehajte se upirati. Odločite si kaj si želite in začnite pošiljati energijo s katero boste pritegnili to v vaše življenje. Bodite entuziastični, pozitivni in prišlo bo.«

Kdo si/Kdo smo?

Vesoljni zakon VSE okoli vas je odsev VAS SAMIH

»Nikoli se ne trudite spreminjati osebo, ker vam reflektira vas same. Torej, poglejte v sebe in spremenite sebe.«

Zemlja je čudovit planet, je čudovita učilnica, kjer imate vsak trenutek priložnost za to, da gledate in vidite sebe (kdo ste?) v ogledalu. Ta ogledala so ljudje okoli vas, situacije v katerih ste…Ogledalo Vesolja je tako natančno in pošteno, da vam pokaže vaše najgloblje skrivnosti in dele vas samih. VSAKA OSEBA IN SITUACIJA V VAŠEM ŽIVLJENJU vam kaže ogledalo, aspekte vas samih. Vam je všeč kar vidite? Vam ni všeč? Imate možnost da to spremenite-PRI SEBI. Tako kot zunaj, tako znotraj.

Ko sebe pogledate v ogledalu, ni nujno da vam je/bo všeč kar vidite. Lahko boste rekli, da je slika popačena, a dejstvo je, da ste v ogledalu vi.

Ko vam Vesolje nastavi ogledalo, skozi osebo ali situacijo v življenju, je to nezmotljivo natančno. Lahko se pritožujete ali zanikate, kakorkoli, Vesolje vas spodbuja, da se pogledate v to ogledalo (osebo, situacijo) in vam ponuja priložnost, da se spremenite.

Ko se pogledate v ogledalo in vidite svoje utrujene in težke oči, se ne trudite spremeniti odseva, temveč se boste dobro naspali, spočili in uživali zdravo hrano. Na takšen način se bo spremenil vaš odsev.

Če je v vašem življenju oseba, ki vam ni všeč oz. vam niso všeč nekatere njene lastnosti, se lahko odločite in svoj trud in energijo vlagate v spreminjanje te osebe. To pomeni, da želite spremeniti odsev v ogledalu in to je oblika zanikanja. Osebe, ki to počenjajo se poznani kot »večni rešitelji«. Raje izgubljajo čas s spreminjanjem odseva, kot pa da bi delali na sebi.

KO RAZUMETE ZAKON »VSE JE ODSEV VAS SAMIH«…

…se nič več ne trudite spreminjati ljudi, zato da bi se vi počutili boljše. Opazujete zunanje dogajanje in spremenite svoje notranje dogajanje.

Ljudje, ki jih ne marate, vam kažejo aspekte vas samih. Tiste, ki jih ne marate. Če imate prijatelja, ki se vam zdi hladen, vprašajte sebe, kje ste hladni. Če je vaš otrok sovražno nastrojen, poglejte v svojo lastno jezo. Imate šefa, ki je popolnoma neorganiziran in zmeden? Najverjetneje si mislite, kako ste sami odgovorni in dosledni. Verjetno vas jezi, ker je on/ona tako drugačen od vas, težko si priznate da vam nastavlja ogledalo…kaj ne da?

V sebi čim prej poiščite del, ki je zmeden in raztresen. Verjetno si del vas želi biti brez skrbi in neodgovoren. Če ste imeli trdo vzgojo v otroštvu in so starši veliko pričakovali od vas, se del vas boji narediti napako ali biti brez skrbi. Če ste vedno morali biti odgovorni in se kontrolirati, se bojte prepustiti toku. Delček v vas, ki si želi biti svoboden in brez skrbi, se reflektira v ljudeh okoli vas. Z enako intenzivnostjo kot ste jezni na šefa, ste jezni na del v vas, ki ga vidite v ogledalu.

Če ima nekdo v vši bližini lastnost, ki vas ne moti, vam verjetno ne kaže ogledala in lastnosti skoraj da ne boste opazili.

Ljudje, ki so vam všeč, vam odsevajo vaše dobre lastnosti. Poiščite nekoga, ki ga imate radi, ga spoštujete in cenite. Lastnosti, ki jih ima, so tudi v vas. Te osebe ne bi pritegnili v svoje življenje, niti ne bi opazili delov – lastnosti, ki so vam všeč, če ne bi bilo tako, če ne bi bil to vaš odsev. Čarobno ogledalo Vesolja vam odseva vašo lepoto, s katero morda še niste v stiku. Pozdravite te kvalitete, živite jih vsak dan in v vaše življenje bo prišlo še več takšnih oseb.

Če Vesolje resnično želi, da se močno zazrete v ogledalo, vam bo nastavilo tri ogledala naenkrat.

Klient mi je rekel »ta teden sem videl tri ptice z zlomljenim krilom, kaj to pomeni’« Ne morete leteti z zlomljenim krilom. Svetovala sem, naj pogleda, kje v svojem življenju se počuti, da nima svobode. Odgovorila je kot iz topa, da ji njen mož nasprotuje temu, da obiskuje duhovne delavnice, saj zapravlja preveč časa in denarja. Vesolje ji je pokazalo, kako je njeno krilo poškodovano. Prišel je čas, da se odkrito pogovori s svojim partnerjem.

Če v enem dnevu opazite tri slabovidne ali slepe ljudi, je morda to znak, da vi nečesa ne želite videti. Če opazite tri prometne nesreče se vprašajte, kje v hitite ali drvite v nesrečo.

DELI AVTOMOBILA, DELI VAS

Vsak del vašega avtomobila, predstavlja del vas samih. Če se pokvarijo vaše zavore, vam to morda sporoča, da prenehajte z nečim. Vam ne delajo luči? Ali vidite kam greste v življenju? Prazna baterija? Se počutite prazni? Vam je zmanjkalo energije?

Živali, rastline, drevesa, celo kristali odsevajo nekaj v vas.

KARKOLI VSTOPI V VAŠE ŽIVLJENJE – POGLEJTE V TO OGLEDALO in poiščite, kaj vas uči.

Ko razumete Zakon Vse je odsev vas samih lahko močno napredujete v osebnostni in duhovni rasti, že samo s tem, da pogledate, kaj vas življenje uči. Potovanje na Zemlji tako postane fascinantna in razburljiva dogodivščina.

Na dva načina lahko interpretirate, kar vidite. En način je, da vidite lastno projekcijo. Drugi način je, da vidite svoj aspekt, ki ste ga pritegnili v svoje življenje. Da bi poiskali projekcijo, govorite o osebi ali situaciji. Poveste: »si velikodušna, ampak tečna oseba«. Poiščite v sebi, kje ste velikodušni in tečni. Da bi ugotovili, kako ste pritegnili v svoje življenje, bodite pozorni, kako se počutite ob osebi oz. v situaciji. Npr: »ob tebi se počutim nelagodno« – reflektira vaše neugodje.

ZAKON KARME

Toma sem spoznala 10. let nazaj. Takoj mi je bil všeč. Vedno je bil topel in prijazen. Zelo rad je imel ljudi in rad jim je prisluhnil. Znanec, ki ga je poznal že celo življenje, mi je povedal, da je bil že v otroštvu zelo prijazen in pozoren. Njegovo življenje ni bilo lahko, a kljub temu, je vedno našel čas za druge.

Njegova življenjska želja je bila, da odpre svoje podjetje. Ko je imel 40. let je dobil zelo lepo priložnost, da uresniči te svoje sanje. To je pomenilo, da bi se s svojo ženo morala preseliti in v novo podjetje vložiti nekaj kapitala. Kakorkoli, sam ni imel dovolj denarja za uresničitev. Potem je do njega prišla dobra novica: ženska, ki je v otroštvu pazila nanj in je ni videl že 20. let, je umrla in mu zapustila precejšnjo vsoto denarja. Vsote denarja je bila ravno pravšnja za odprtje podjetja.

Njegova energija prijaznosti, pozornosti, dobrosrčnosti, ki jo je delil med ljudi je Univerzum pretvoril v energijo denarja, ki je v njegovo življenje prišel ob pravem času. Tom je dobil nagrado, zaradi dobre karme.

Jeza in sovraštvo sta energiji, ki škodujeta. Če ste jezni ali sovražno nastrojeni, ste lahko prepričani, da se vam bo to v nekakšni obliki, nekoč vrnilo nazaj. Lahko vas bo ugriznil pes, lahko boste zboleli, lahko bo nekdo drug jezen na vas itd itd.

TAKO KOT DAJEŠ, TAKO BOŠ PREJEL

Slabe, negativne misli in dejanja se vrnejo nazaj k vam. Prav tako se nazaj k vam vrne prijaznost, pozornost, ljubezen, veselje in radodarnost. Misli in dejanja se vrnejo nazaj k vam do natančno takšne mere, kot ju oddajate. Ni nujno, da se vam vrne od iste osebe, do katere ste bili prijazni ali jezni. Lahko pride iz povsem druge smeri.

Karma se beleži in uravnoveša. Ljubeče misli, čustva, besede in dejanja so kot dobra naložba. Negativne so kot dolgovi. Univerzum jih sproži, ko najmanj pričakujemo. Ljudje nezavedno temu rečemo »ima srečo v življenju« ali »ima nesrečo v življenju«.

»Vedno je pametno imeti dobro naložbo v Karmični banki. Misli, govori in vedi se v najvišje dobro vseh in boš »srečna« oseba.«

DRUŽINA IN KARMA

»Če imate z nekom problem mu v mislih zaželite dobro. To bo začelo zdraviti vajino karmo.«

Vaša družina je vaša karma. Vaša duša si izbere družino še preden se rodite. Težavne družinske vezi so lahko posledica nerazrešenih čustev in situacij iz prejšnjih življenj. To družino ste si izbrali, ker ste želeli še eno priložnost za razrešitev težav. Ponujajo vam lekcije, ki se jih mora naučiti vaša duša. Prijetni in ljubeči občutki med družinskimi člani kažejo, da ste imeli že v prejšnjem življenju ljubeče vezi. Izbrali ste jih, da vas podpirajo tudi v tem življenju.

Povezave med družinskimi člani so zanimive: duše so se dogovorile, da se moramo v tem življenju naučiti povezovati na drugačen način. Kot ljudje se pogostokrat upiramo in ne sprejmemo priložnosti, ki nam jo družinski člani nudijo za našo rast in transformacijo naše karme. Namesto tega raje še naprej nosimo stare občutke, čustva ločenosti, razdražljivosti, jeze itd. Velikokrat slišim, da ljudje rečejo »lahko si izberemo svoje prijatelje, a ne družine«. V resnici si naš višji jaz izbere družino, prijatelje izbiramo na osnovi naše osebnosti.

Poznala sem starejšega moškega, ki je bil izjemno avtoritativna osebnost. Bil je poročen z žensko, ki jo je cel zakon držal »pod komando«. Četudi je bilo med njima veliko ljubezni, jo je velikokrat poniževal in ji govoril, da ni sposobna narediti nobene stvari. Slej ali prej je izgubila samozavest. Z leti je postala senilna, kar je bil za njo izgovor, da je izgovorila marsikatero grdo besedo na njegov račun. Pravzaprav se je že norčevala iz njega in ni prevzemala nikakršne odgovornosti za svoje besede in dejanja. Včasih ga je celo fizično napadla. Bil je popolnoma presenečen nad njenimi dejanji. Končno je prišlo do tega, da nad njo ni imel nobene kontrole več. Nekega dne sem bila pri njih na obisku. Njun starejši sin je dejal »ona se mu sedaj le maščuje za vas ta leta zatiranja«. Jasno je, da se je v tem odnosu razreševala karma.

Na koncu njunih življenj, je mož postajal nežnejši in prijaznejši do nje. Ona pa se je kljub senilnosti odzivala bolj ljubeče in odgovorno. Med njima je zaživela ljubezen. Bilo je lepo. Upam, da ste v njunih zadnjih tednih uspela pozdraviti rane in uravnovesiti karmo.

» Z ljubečim odnosom ozdravimo karmične vezi.«

DOBRA KARMA

Pravi užitek je biti z ljudmi, ki prinašajo dobro karmo. Poznala sem gospo iz Indije, ki je imela izredno lep zakon, čudovit odnos z možem. Povedala mi je, da se z možem tudi po 25 letih zakona, naravnost obožujeta. On je radodaren, prijazen, deloven…Vem, da mi ga je v življenje pripeljala dobra karma.

Sistem prepričanj in misli, ki jih imate v tem življenju so prav tako vaša karma. Če imate prepričanje, da niste dovolj dobri, bo to prepričanje v vaše življenje pritegnilo ljudi in situacije, ki vas bodo spravile v podrejen položaj.

Keith je bil najstarejši otrok v družini. Kot mnogi prvorojenci je imel tudi on prepričanje, da je za vse odgovoren prav on. Izbral si je, da se bo inkarniral kot najstarejši, saj mu je to omogočalo, da razreši karmo. Ko je bil majhen mu je oče rekel »Ti boš skrbel za svoje brate in sestre«. Ker je bilo to v skladu z njegovim prepričanjem, je očetovo izjavo vzel zelo resno. Od tistega trenutka naprej je nosil finančno in čustveno breme bratov in sester. Kot odrasel moški, je prepoznal to prepričanje in spremenil svoj odnos. Ugotovil je, da mu prepričanje ne koristi in prav tako ne koristi bratom in sestram. Na takšen način jih je osvobodil in prevzeli so odgovornost za svoja življenja. On pa se je osvobodil karmičnega bremena, ki ga je nosil. Lahko je osebnostno in duhovno napredoval.

»Karmo nosite do trenutka, ko se naučite lekcije. Igrnoranca vas drži pod bremenom. Osvobodi se zdaj, z ljubeznijo in zavedanjem.«

POZITIVNE MISLI IN PREPRIČANJA

Pozitivne misli in prepričanja ustvarjajo dobro karmo. Moj prijatelj Robin je imel prepričanje, da bo Vesolje vedno poskrbelo zanj. Ko se je ločil od svoje žene, se je moral odseliti iz hiše, kjer sta živela. Ni imel denarja za plačevanje najemnine, a je spoznal nekoga, ki ga je povabil k sebi in delila sta si dom. Končno sta postala dobra prijatelja. Kmalu po tem je odšel v bolnico na operacijo. Gospa, ki jo je le bežno poznal, ga je vzela k sebi domov, kjer sta z možen lepo skrbela zanj. Meni je povedal, da ko gleda nazaj, je vedno dobil podporo Višje sile (Univerzum, Vesolje) – takrat ko je najmanj pričakoval. »Resnično zaupam, da bo Višja sila vedno poskrbela za mene«.

Pozitivna prepričanja ustvarjajo dobro karmo. Čudežne stvari se potem zgodijo. Odgovorni ste z svoj sistem prepričanj. Spremenite jih, če vam ne služijo. Ste edina oseba, ki to lahko naredite.

»Če vas vaša prepričanja ne razveseljujejo jih spremenite ZDAJ!«

ZDRAVJE IN KARMA

Vaše zdravje je vaša karma. Preden ste se inkarnirali, ste izbrali družino, življenjske izzive in vaše poslanstvo. Prav tako ste izbrali vaše telo in genetske predispozicije. Če ste za vašo rast izbrali družino slabega zdravja, je ta izziv vaša karma. Lahko ste izbrali družino odličnega zdravja. Potem je to vaša karma.

Znani rek pravi  »to kar seješ to žanješ«. Če boste za svoje semena dobro poskrbeli, boste dobili dobre pridelke. Nek zdravilec mi je povedal, da so v šoli, kamor hodi njegova hči, pri pouku sadili fižol. Še preden ga je zakopala v zemljo, ga je trdno držala v roki in mu pošiljala ljubečo energijo. Učiteljica jo je vprašala, kaj počne. Deklica je odgovorila, da fižolčku nudi zdravljenje. Očitno so bili rezultati čudežni, saj je njen fižolček vzklil veliko hitreje kot ostali.

SKOZI ŽIVLJENJA…

Karmo nosimo skozi več življenj. Nekaterih posledic karme morda ne čutimo več življenj. Ko pride pravi čas, pride izravnava.

Ljudje velikokrat pozabljamo, da ima vsak vzrok posledico. Višja kot je naša vibracija, hitreje se karma vrne k nam. To pomeni, da vse kar oddamo od sebe, se nam hitro vrne. To je znak, da zelo napredujete v rasti. Čas je da se vaša karma popolnoma izravna. Vaša duša vam nič več ne dovoli, da ustvarjate dolgove.

KARMA NA ZEMLJI SE KONČUJE

Sedaj je čas, ko se tudi karma na Zemlji končuje. Vse se dogaja in razrešuje zelo hitro. Lahko smo izredno hvaležni, da živimo v tem času, saj nam je ponujeno da se osvobodimo karmičnih dolgov. To se prvič dogaja na Zemlji.

Če ste naredili vse mogoče, da bi razrešili karmično situacijo…Obrnite se na VIR v globoki meditaciji in prosite vse Božanstvo za razrešitev karme.

»ZAPOMNITE SI; KAR SEJETE, TO ŽANJETE«

Zakon ravnovesja in nasprotji

»Namen je, da uravnovesimo vse aspekte svojega življenja.«

Predstavljajte si otroka na gugalnici. Guga se naprej in nazaj. Guga se tako močno, da ga sila nese do skrajnega konca in spet nazaj do drugega konca. Ko to počne daljši čas, se mora enkrat ustaviti in se vrniti v točko ravnovesja in mirovanja.

Dogajanja v naših življenjih so enaka. Izkusimo en aspekt življenja in nato drugega – njegovo nasprotje. Bolj kot gremo v ekstrem, dlje od svojega centra – točke ravnovesja, se odmikamo. Ko se to zgodi, moramo izkusiti še drugo stran istega aspekta. Moramo se zagugati na drugo stran in izkusiti drugi, nasprotni ekstremni aspekt.

Če smo več življenj živeli v bogastvu, bomo v enem izmed življenj (ali več) izkusili tudi revščino. Če smo bili tiranski v odnosu do ljudi ( v tem ali prejšnjih življenjih), bo naša duša želela spoznati tudi, kako je biti nemočna žrtev.

Vsi v sebi nosimo nerazrešene stvari. Namen je, da izkusimo vsa nasprotja in zaživimo v ravnovesju. Sedaj živimo v času, ko zavest neverjetno hitro raste. To nam ponuja priložnost, da notranja nasprotja razrešujemo hitreje. Kar pomeni, da imamo čudovito priložnost (kot je še ni bilo), da razrešimo nasprotujoče si aspekte in zaživimo v ravnovesju.

Oseba, ki ima manično depresijo, menja razpoloženja – se guga med dvema ekstremnima poloma do takšne mere, da je popolnoma brez kontrole. Poznala sem moškega, ki je bil samozavesten in močan, že skoraj ustrahujoč moški, a ko je prišel do točke, ko je s svojim vedenjem ljudi preveč odrinil od sebe, je nenadoma postal nemočna žrtev. To sta dva nasprotja znotraj ene osebe. Ko bo moški uravnovesil ta dva nasprotujoča si dela osebnosti, bo s svojim vedenjem prenehal nadzirati ljudi. Namesto kontrole se bo sprejel takšnega kot je, se imela rad in tudi drugim pustil, da so to kar so.

Oseba, ki je enkrat radodarna in vse daje, drugič pa je skopuška, se guga med dvema poloma. Uravnovesiti mora odnos do denarja in materialnih dobrin. Oseba, ki je enkrat jezna in tako nadzira druge, spet drugič pa ji je mar za druge, se giblje med dvema aspektoma. Točka ravnovesja je odprto srce in potrpežljivost.

ŽENSKE:MOŠKI

Moška energija: delovanje – akcija, razmišljanje, logika, agresivnost.

Ženska energija: biti, kreiranje, intuicija, pasivnost.

Naš namen je, da ta dva pola v sebi uravnovesimo: prisluhnemo intuiciji in nato delujemo v skladu z njo, imamo kreativne ideje in nato razmislimo, kako jih bomo prizemljili. Delujemo in počivamo. Smo skrbni in zaščitniški. Če je katera izmed teh lastnosti v neravnovesju, je čas da preučimo neravnovesje, se postavimo v svoj center in sprejmemo nove življenjske odločitve.

OTROŠTVO

Če vam ni všeč, kako so starši ravnali z vami v otroštvu, boste svoje otroke verjetno vzgajali ravno nasprotno; če vam starši ničesar niso pustili in vas omejevali, boste svojemu otroku verjetno pustili preveč svobode, če so bili vaši starši do vas skopuški, boste vi do svojih verjetno preveč radodarni.

Vedno iščemo ravnovesje. Ko ga najdemo je lekcija osvojena. Nič več vam ni treba ponavljati. Lekcijo ste osvojili za vedno…

Balansiranje nasprotji v nas, je kot učenje vožnje s kolesom. Enkrat padeš na eno stran, drugič na drugo. Potem se loviš. Slej ali prej se uravnovesiš in voziš brez težav. Četudi kolesa niste vozili več let, ko ga boste naslednjič zopet, bo veliko lažje, kot ča ga sploh ne bi nikoli znali. Vožnje ste se naučili. Lekcije ste se naučili.

Tokratni zakon Vesolja vas usmerja na točko v kateri veste vse!

Kaj je tisto pravo za vas? Ali znate razlikovati? V dvomih se obrnite v sebe in vprašajte svoj notranji glas. Na nekem nivoju VESTE VSE.

»Prisluhnite intuciji in zaupajte njenemu vodstvu«

Od otroka ne pričakujemo, da bo vedel, kaj je prav kaj ne. Za odraslega pričakujemo. Bolj ko napredujete na svoji poti rasti, bolj se od vas pričakuje, da boste vedeli, kaj je prav in kaj ne. Naravno vas bo Univerzum testiral. Ko vam nekdo nekaj pove, ko prejmete vodstvo, spoznate osebo, vam ponudijo službo…vedno preverite ali je to za vas pravo. Vprašajte svojo intuicijo.

Leta nazaj, ko so bili moji otroci še majhni, sem jih peljala na kratke počitnice. Obiskali smo tržnico, kjer je nek moški na stojnici prodajal vodoodporne termo-flekse. Moj hči, Lauren, se je odločila, da jaz enega potrebujem. Prepričevala me je, da so zelo poceni in da bom vedno obžalovala, če ga ne bom kupila. Kljub temu, da se mi je upiral nakup, sem ga na koncu le kupila. Ko sem ga doma preizkusila, je ves premočil, prav tako se je trgal po šivih. Hči se je zasmejala in rekla »le kaj pričakuješ, če kupiš termo fleks na tržnici«. Skupaj smo se nasmejale, jaz pa sem dobila odlično lekcijo – nisem poslušala svojega glasu. Dovolila sem 15 – letnici, da me je prepričala proti svoji volji in za to sem nosila tudi posledice.

Včasih pa so lahko posledice veliko večje. Prejela sem žalostno pismo ženske, ki se je udeležila ene izmed mojih angelskih delavnic. Na vseh mojih delavnicah najprej zaprosimo za zaščito bitji svetlobe in se povežemo s temi bitji. Udeležence vedno spomnim, da jim bitja svetlobe dajo občutek toplote, miru in ljubezni.

Ta ženska mi je povedala, da je bila svoje celo življenje nesrečna in v strahu. Na delavnici se je povezala s svojim angelom varuhom in se z njim naučila komunicirati. Bila je polna občutka miru in sreče. Njeno življenje je dobilo povsem nov smisel. Začutila je angelsko prisotnost, čutila se je ljubljeno, varno, zaščiteno. Tri mesece kasneje je nekje prebrala, da se je z angeli nevarno povezovati, ker so lahko temni angeli. Vsi občutki sreče, miru so izginili in počutila se je odklopljeno in strah se je ovil okoli nje. Pisala mi je, ker ni vedela kaj narediti. Bila je preveč prestrašena, da bi se zopet povezala s svojim angelom varuhom.

NEVIDNE SILE

Ko delamo z nevidnimi silami,, moramo vedno razlikovati »prav in narobe«. Če se vam karkoli zdi, da na kakršen koli način ni dobro za vas, ignorirajte in zaprite svoj dostop tega do vas. Če čutite, da ste povezani s svetlobo in vas navdaja občutek ljubezni, se prepustite in uživajte. Žensko, ki mi je pisala, sem lahko le spomnila občutki miru, sreče, veselja nakazujejo, da smo povezani z angeli svetlobe. Upam, da se bo z uporabo svetlobne zaščite, molitve in intuicije, lahko zopet povezala s svojim angelom varuhom.

NA GLOBLJEM NIVOJU VEMO VSE

Mlade duše so kot popotniki, ki raziskujejo vse poti in koščke sveta. Potrebujejo to. Potrebujejo različne izkušnje in zato se podajo po različnih poteh: spolzkih, blatnih, širokih, ozkih, temnih, svetlih. Potujejo v vsem in vsakomur. Od starejših in modrejših duš se pričakuje, da bodo poti izbirale v skladu z njihovim namenom in da bodo prepoznale razliko med tistim, kar je za njih in tistim, kar ni.

V globljih nivojih vemo vse. Naš občutek nam pove ali je nekdo pošten ali laže. Velikokrat tega ne upoštevamo in občutku ne verjamemo, ker nas logičen um zavira. Tako povozimo svojo intuicijo. Pa vendar, če ne upoštevamo, nosimo posledice – karma. Še več, kmalu bo prišel nov test, drugače »oblečen«.

Soditi po spolu, barvi kože, religiji, fizični pojavi – to ni duhovno.

Mnogi ljudje mislijo, da morajo v svoje življenje sprejeti vsako osebo. To ne bo držalo. Poklicani smo, da uporabimo svojo intuicijo in znamo razlikovati med tem kaj/kdo je dobro za nas. Je energija osebe, prijatelja, terapevta prava za vas? Ali resnično čutite, da bo vaš poslovni partner podprl vaše ideje? Ali se čuti v redu zmenek s to osebo? Imate pravico, da se odločite katero osebo si želite v svojem življenju. Ne pomeni, da obsojate, če rečete ne.

Če vaši prijatelji želijo gledati grozljivko, vi pa ne, je prišel čas, da razmislite ne samo ali boste šli z njimi ali ne, ampak tudi ali so to prijatelji, ki so še na vaši »valovni dolžini«. Ali ste pripravljeni biti drugačni, se postaviti zase in za to, kar čutite da je prav za vas?

Mravlji se list papirja zdi kot puščava. Za človeka je lahko to pomemben dokument. Za astronavta je to nepomembna stvar. Vsi imajo prav iz svoje perspektive. Komunicirajo lahko le iz nivoja, ki so ga dosegli. Pisatelji in učitelji, vsi izkušajo drugačno duhovno resnico. Komunicirajo lahko iz nivoja, ki so ga dosegli. Vsi imajo prav iz svojega zornega kota.

RAZLIČNE SILE

Temne sile v porastu svetlobe sedaj izkoriščajo različne kanale, da do ljudi prinašajo popačene informacije. Majhne neresnice ali popačene resnice sem pa tja, hitro povzročijo zmedo in to je njihov namen.

Nek moški je po koncu delavnice stopil do mene. Povedal je, da je obiskal že mnogo duhovnih delavnic in prebral mnogo knjig. Bil je vznemirjen zaradi vsega kar je prebral. Rekel je »vsi ne morejo imeti prav. Kaj/komu naj torej verjamem?« Test zanj je, da uporabi intuicijo in razlikuje med tem, kaj je zanj v redu. Svetovala sem mu naj v miru in tišini vpraša svoj notranji glas kaj je tisto, kar resonira z njim.

Ne zavrzite vsega, ker se vam ena stvar ne zdi pravilna.

V fizičnem telesu, nihče ne more vedeti celotne resnice. Le Kreator to ve, ampak ostanite odprti in pustite, da vas vodi intuicija.

ZAKON AFIRMACIJE

Afirmacije so misli in besede. Ponavljate jih tako dolgo, da vstopijo v vaš nezavedni um in tako postanejo del vašega programiranja. Imajo neverjetno močan vpliv na vaše življenje. Večino nas ponavlja misli in besede povsem nezavedno. Ponavljamo jih toliko časa, da postanejo del naše realnosti.

Stalno ponavljajoče se misli, besede so lahko pozitivne ali negativne, dobre ali slabe. Vaš nezavedni um je kot računalnik. Je povsem neoseben. Sprejme vse, brez ločevanja ali razlikovanja. Afirmacije vstopijo v vaš dokument nezavednega uma in močno vplivajo na to, kako se počutite in vedete.

Misli postanejo vaša prepričanja. Če razmišljate, da ste zguba, boste slej ali prej začeli verjeti, da ste zguba in se boste tako tudi vedli. To je afirmacija, ki vam ne pomaga kaj dosti.

Poznala sem moškega, ki se je vedno pritoževal, da ga vedno pred igranjem golfa začne boleti hrbet. Bil je jezen, zaradi tega in se temu primerno izražal in vedel. Ko sem mu povedala, da mu njegove negativne afirmacije ne služijo dobro, me je le grdo pogledal in rekel »Ne razumeš. Tako je in ne morem pomagati.« Nato je še glasno dodal »Moj hrbet me vedno izda ravno, ko želim igrati golf«. Utiral si je pot boleči realnosti…

»Več energije in moči vlagamo v afirmacije, globlje vstopijo v naš sistem prepričanj.«

Če boste ponavljali, da so vaše počitnice vedno polomija, se bo to tudi zgodilo. Selektivno se boste spominjali slabega in se vedli tako, da bodo počitnice v realnosti postale polomija. Vesolje vam prinese tisto v kar verjamete. V tem primeru je to polomija.

»Vesolje se dobesedno organizira tako, da vam da tisto v kar verjamete.«

Ponavljajte tisto, kar si želite biti. Postali boste prej kot si mislite.

SESTAVITE AFIRMACIJO V VAŠE DOBRO

»Vaše besede – afirmacije naj imajo moč in jasno namero.«

….tako bodo v vaš um vstopile bolj trdno in močno….

»Prepričajte se, da vaše afirmacije vsebujejo le pozitivne besede.«

Nezavedni um namreč ne prepozna negativnih, ki ne služijo v vaše dobro. Preprosto sprejme:

Primer: »Ne želim živeti v tej hiši.« : nezavedni um bo spregledal »NE« in afirmacijo, ki jo bo sprejel bo »Želim si živeti v tej hiši.« Afirmacija v vaše dobro v tem primeru bi bila: »Pripravljena sem se preseliti v drugo hišo.« Še bolj učinkovit je, če hišo preprosto opišete, z vsemi detajli in konkretnimi besedami. Na koncu pa si rečete »Srečna in zadovoljna sem v mojem novem domu.«

Govorila sem z gospo, ki je v življenju prehajala skozi težko obdobje. Prihajala je iz okolja, kjer je bilo kazanje čustev znak šibkosti. Povedala mi je, da ponavlja besedno zvezo »Ne želim biti nesrečna«. Seveda je to vstopilo v njen nezavedni um kot »Želim biti nesrečna.« Gospa se je bojevala proti nesreči medtem, ko je v mislih ponavljala ravno nesrečo.

Ne bom izgubil – v nezavedni um vstopi ravno – bom izgubil. Uporabljate le pozitivne: Postal bom zmagovalec.

»Afirmacije naj bodo v sedanjiku.«

Nezavedni računalnik nima občutka za preteklost ali prihodnost. Če boste ponavljali, da boste postali zdravi jutri, ta jutri nikoli ne bo prišel, ker bo vedno ostal jutri. Ponavljate »Zdrava sem zdaj.« Postali boste to, kar boste ponavljali.

»Učinkovite afirmacije so preproste.«

Afirmacije kot je: Nič več se ne bojim imeti partnerskega odnosa, ker sedaj imam svojega očeta rada in mu odpuščam za vse kar mi je storil v otroštvu, zato si sedaj zaslužim popolnega partnerja, ki me bo imel rad in me sprejel takšno kot sem. To je neuporabna afirmacija. Preveč je zakomplicirana. Bolje je narediti dve preprosti afirmaciji: Rada imam svojega očeta. Zaslužim si harmoničen partnerski odnos. Ko se te afirmacije utrudijo, pa ponavljajte »Imam harmoničen partnerski odnos«.Nato vizualizirajte, da imate harmoničen partnerski odnos in se vedite v skladu s tem.

Če imate slab dan si ponavljajte »Sem srečna in zadovoljna. Vse je dobro.« Opazujte, kako se bo vaš dan spremenil.

Afirmacije bolj učinkovito vstopijo v vašo podzavest, ko ste v transu oz. meditativnem stanju.

Probleme si ustvarjamo sami, brez da bi sploh vedeli, da si jih. Če je vaš partner globoko zatopljen v delo in vi zakričite »Ne pozabi na večerjo ob osmih!« Bo on sprejel »Pozabi na večerjo ob osmih.«. Zato se navadite na pozitivne izjave, kot je »Zapomni si, da je danes ob osmih večerja.«

»Afirmacije je potrebno vseskozi ponavljati.«

Ko boste izbrali svoje afirmacije jih ponavljate kjerkoli in kadarkoli (med hojo, med vožnjo, na stranišču…). Napolnite svoj um s pozitivnimi mislimi in kmalu boste opzaili razliko v svojem življenju. Pozitivne afirmacije govorite tudi drugim. Če boste svojega otroka spodbujali pri njegovih sposobnostih, bo tudi zares postal sposoben.

Svojim otrokom, staršem, prijateljem, partnerju govorite, kako radi ga imate.

Primeri afirmacij:

SEM ZDRAVA IN SREČNA

VSI ME IMAJO RADI

IMAM ZADOVOLJIVO, DOBRO PLAČANO DELO IN DOBREGA ŠEFA

SEM LJUBEZEN, SEM SVETLOBA, SEM VOLJA, SEM TRDEN NAMEN

MOJE ŽIVLJENJE JE POLNO SMEHA IN VESELJA.

ZAKON MEDITACIJE

Z meditacijo prisluhnete Višji sili, svojemu Višjemu jazu. Med meditacijo se umaknete od hrupnega življenja in prisluhnete Božanskemu glasu v sebi.

Ste se kdaj pogovarjali z osebo, ki non – stop samo govori in ne prisluhne vašim odgovorom? Vedno, ko skušate priti do besede, jo oseba enostavno ignorira in govori naprej. Ko sama komuniciram s takšno osebo, se poskušam čim prej odklopiti. Tako kot zgoraj, tako spodaj. Univerzum bo metaforično »ugasnil« prejemnika, če ne poslušate njegovih odgovorov.

Če molite, a si ne vzamete časa, da bi slišali odgovore, ne boste dobili nobenega odziva. Vaš um ne spustil Višjo silo k vam. Večina nas ima t.i. »opičji um«. Z drugimi besedami, um ki neprestano melje in melje. Namen meditacije je, da umirite um do takšne mere, da bo modrost Višje sile lahko prišla do vas. Med umirjenimi trenutki ste odprti za navdih in odgovore na vprašanja. Včasih odgovor Višje sile pride takoj. Večinoma pa čutimo mir in tišino medtem, ko sadimo svoja semena. Kalijo in rastejo počasi in postanejo vidni kasneje v vašem življenju.

MOČ MEDITACIJE

Meditacija odpira vrata blaženosti.

V tišini prejmete darove Božanske modrosti.

O neverjetni moči meditacije sem govorila z znanko, ki se je udeležila celonočne meditacije, kjer so tudi mantrali. Med meditacijo je dobila navdih, da bi organizirala delavnice. Za izvedbo bi potrebovala velik prostor. Po koncu meditacije se je odpravila domov. Ubrala je drugačno pot kot vedno. Peljala se je mimo hiše, kjer je bil znak »napordaj«. Takoj je vedela, da je to njen novi dom, kjer bo prirejala tudi delavnice. Prodala je stanovanje in kupila hišo. V dobrem tednu dni je živela v hiši in začela z delavnicami. Vedela je, da ji je noč meditacije pomagala, da je skozi njo spregovorila Višja sila. Pred njo je bilo novo, čudovito življenje.

Med meditacijo imamo možnost, da spoznamo in raziščemo svoje potenciale. Med meditacijo najdemo pravega sebe. Živimo v peklu ali raju – vse pa je odvisno od nas samih. Meditacija dovoljuje našemu Višjemu jazu, Božanskemu delu, da razširi svoja krila in zaživi. Pomaga, da se osvobodimo pekla in zaživimo v raju.

KAKO MEDITIRATE VI?

Mnogi ljudje ne meditirajo »klasično«. Za njih je meditacija delo na vrtu ali sprehod v naravi. Kreativni trenutki, kot je slikanje, igranje glasbe, pisanje pesmi, utiša um in aktivira desno polovico možganov, kjer steče Božanski navdih. To je namen meditacije.

KAKO MEDITIRATI?

Poznamo več načinov meditacije. Za vse veljajo osnovne priprave: poiščite mesto, kjer vas nihče ne bo motil, lahka, udobna oblačila ter sedenje »po turško« oz. udobna namestitev z vzravnano hrbtenico, sproščenost.

Najbolj popularni načini meditacije:

 1. Prižgite svečko in zrite v njo dokler vaše oči ne bodo postale težke. Nato oči zaprite in plamen glejte s svojim notranjim očesom. Usmerite namerno pozornost vanj. Ko je um umirjen, se prepustite.
 2. Pozornost usmerite na vdih in izdih. Začutite vdih in izdih v vaših nosnicah. Štejte od 1 -5 za vdih in 1 – 5 za izdih. Ko je um miren, se prepustite.
 3. Tiho ponavljate mantro ali Božanska imena ali ponavljate mantro na glas. Mantre in imena Bogov so svete besede, ki prikličejo Božanske kvalitete. Mnogi raje uporabljajo svojo mantro, ki so jo dobili od učitelja, ki mu zaupajo. Ko je um umirjen se prepustite.
Močne mantre so: Om nama shivaya, Om mani padme hum, Om Sai Ram, Kodoish kodoish kodoish Adonai T-sbayoth.

Kot pri mnogih duhovnih praksah tudi za meditacijo velja, da naj postane devna rutina.

ZAKON IZZIVA

Če se želite prebuditi ob točno določeni uri, si boste naravnali budilko in ta vas bo prebudila. Nekateri ljudje pa se povsem naravno prebudijo tik pred uro bujenja, nekatere je potrebno dobesedno vrči iz postelje, spet tretji se vedno znova obračajo in ponovno zaspijo ter se zopet prebudijo.

Na Zemlji ste na Duhovnem popotovanju. Ne bi bili prav srečni, če bi zamudili priložnost, da se udeležite tega duhovnega popotovanja, samo zato, ker ste zaspali.

Povsem možno je, da se nežno zaveste, da ste pravzaprav že na duhovnem popotovanju. Kakorkoli, za večino to ne velja. Še preden ste prišli v svoje fizično telo, je vaša duša naravnala budilko. Budilko, ki vas bo/je prebudila z namenom, da se zaveste svojega poslanstva na Zemlji oz. namena zaradi katerega ste tu, na Zemlji. Bujenje je nekaj, kar vas je morda pretreslo do dna vašega bitja.

Prebujenje je tako boleče, ker večina nas potrebuje travmatično izkušnjo, da se odpre višjemu zavedanju. Prebujenja se prav zdaj sprožajo po vsem svetu in kličejo ljudi k zavedanju obstoja nečesa več/višjega kot zgolj fizičnega.

Osebnostna rast in delavnice za samozavedanje odpirajo počasi in nežno. Ko se prebudi Božanski, Svetlobni del nas, se pogostokrat prebudijo tudi sposobnosti nadčutnega zaznavanja. Za mnoge to pomeni odpiranje tretjega očesa, prebujanje globoke intuicije in jasnovidnosti, itd.

SVETLOBA IN TEMA

V Zemeljski resničnosti obstaja dualnost: svetloba in tema. Vse ima svoj drugi pol. Svetloba temo, noč ima dan, pozitivno ima negativno…

Če ste zaspali v temni sobi ne morete opaziti moljev in oni ne opazijo vas. Če boste prižgali luč bodo molji zleteli – gravitirali proti luči. Ko boste prebudili Svetlobo v Vas, boste postali močnejši in bolj opazni. Osebe v temi oz. z nečistimi (neiskrenimi) nameni boste avtomatično pritegnili k sebi. Kot molje privlači luč, tako temo privlači svetloba. Ko ste tako svetli, vaša naloga postane, da razločite med dobrim in slabim ter okrepite svojo svetlobo do takšne mere, da vam tema ne bo mogla do živega.

Tako kot zgoraj, tako spodaj. Če bi do vas pristopil neznanec in vas prosil za večjo vsoto denarja, bi ga verjetno najprej pogledali v oči in ga neposredno vprašali zakaj, kaj, koliko itd… Oči so okna duše. Pogledali bi osebo in začutili ali govori resnico ali laže. Kakorkoli, če bi bili v dvomih, bi osebo naprej preverili. Če bi oseba trdila, da je povezana z vplivnimi ljudmi, bi bili previdni. Če bi osebo poznali od prej in vedeli, da je vredna zaupanja, bi ji verjetno verjeli na besedo.

Policist bo zadovoljen, če ga boste povprašali po njegovi znački, preden ga boste spustili v svojo hišo. Le osebo, ki nekaj prikriva ali laže, zmoti, če jo izzovete.

Tudi Bitja svetlobe, ki želijo delati skozi vas, so zadovoljna, če jih izzovete. To pomeni, da ste previdni in uporabljate dobro presojo. Pokažete, da ste odgovorni.

Če Bitje iz nevidnih dimenzij pristopi do vas skozi sanje, v meditaciji ali na kakšen drug način in vas prosi, da nekaj storite, poslušajte svojo intuicijo. Kaj vam pravi? Če ste še vedno v dvomih, povprašajte po njenem namenu. Če prejmete odgovor, ki vas zmede, bodite previdni. Če s svojimi angeli in vodniki delate že nekaj časa in poznate njihovo energijo, ni potrebe da jih izzivate. Oni so vaši prijatelji.

Entitete, ki jih ne poznate lahko izzovete takole: »V imenu Boga in Svetlobe, povej kdo si, kakšen je tvoj namen in zakaj si pristopil k meni?« To ponovite trikrat in prejeli boste odgovor – v obliki močne misli, slike ali občutka. Še naprej lahko povprašate: »V imenu Svetlobe, ali so tvoji nameni čisti in v najvišje dobro?«

Vesel otrok s svetilko je Svetloba, a vendar ne bi želela da me vodi. Vaš pokojni stric, ki je bil alkoholik, se vas v duhu lahko še vedno oklepa. A če mu niste zaupali, ko je bil še na Zemlji živ, zakaj bi mu sedaj, ko je v duhu?

Mnogo je nivojev svetlobe. Zakon izziva je za vašo zaščito.

»Če ste v dvomih vedno izzivajte osebo, ki bi rada vstopila v vaš prostor.«

 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Share/Bookmark

4 odzivov
4 odgovorov v “Duhovni zakoni na Zemlji”

 1. [...] Duhovni zakoni življenja na Zemlji [...]

 2. [...] Duhovni zakoni na Zemlji [...]

 3. [...] Duhovni zakoni na Zemlji [...]

 4. [...] SKOK NA VIŠJI NIVO ZAVEDANJA var a2aconfig = a2aconfig || {}; a2alocalize = { Share: "Deli", Save: "Shrani", Subscribe: "Naroči se", Email: "E-mail", Bookmark: "Zaznamek", ShowAll: "Prikaži vse", ShowLess: "Prikaži manj", FindServices: "Najdi storitev", FindAnyServiceToAddTo: "Dodaj v vse storitve", PoweredBy: " ", ShareViaEmail: "Deli z drugimi preko e-pošte", SubscribeViaEmail: "Naročanje preko e-pošte", BookmarkInYourBrowser: "V brskalniku dodaj med priljubljene", BookmarkInstructions: "Pritisni Ctrl+D ali ⌘+D za dodatek te strani med priljebljene", AddToYourFavorites: "Dodaj med priljubljene", SendFromWebOrProgram: "Pošlji iz kateregakoli email naslova ali programa za pošiljanje elektronske pošte", EmailProgram: "E-mail program" }; a2aconfig.linkname="Skok na višji nivo zavedanja"; a2aconfig.linkurl="http://mojcakoprivnikar.blog.siol.net/2013/09/28/skok-na-visji-nivo-zavedanja/"; a2aconfig.no_3p="false"; Komentarji (0) [...]

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !